Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, November 18, 2010

tak macam doh je video nie

salam readers, jom layan video nie, video apekah?? video porn dua orang remaja yang gilaks berciuman kat pavilion tu ke ape?? wahh2 banyak chantek, ingat blog I nie blog porn?? takde porn2 kat cnie nyahh oiii, :P

actually video nie dah lame tapi I nak share juga dengan u all, tak salah kan kan kan kan :D
.

.
.

.
.

.
.

.



dah tengok??? hahahahaha sumpah terkekek-kekek I ketawa, tak macam doh je video nie, konon laa mula2 seram, sengal tak sengal ^^

p/s: saje menghiburkan hati di malam hari

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

rossoneri on November 18, 2010 at 11:28 PM said...

terima kasih je lah..aritu tgk video antu mengejutkan,dah lah sorang2 tgk, rasa darah naik meluru kat atas kepala ni ha

zati on November 18, 2010 at 11:35 PM said...

@rossoneri
huhu yunk, video tu bukan video hantu terkejut ^^

tengkorakemas on November 18, 2010 at 11:39 PM said...

argh...saspen betul..ni mesti kaki shuffle masa hidup XD

boleh main2 lak dorg ni..teringat masa sek dulu..ada senior menyamar pocong..tapi belakang dia ada pocong betul...seriau..

Zati..belakang tu apa..

zati on November 18, 2010 at 11:46 PM said...

@tengkorakemas
hehehehe shuffle terbawak2 ke mati punye pasal

hahaha dorang menyamar then kena bebetol, sakat orang agy

dekat belakang ada dinding, miahaha :P

teddyuna on November 18, 2010 at 11:58 PM said...

tgok siang nnti la

zati on November 19, 2010 at 12:02 AM said...

@teddyuna
hehehe una, tak seram lorr dear ^^

amal_fc1303 on November 19, 2010 at 12:37 AM said...

saya sudah pon tonton video nie..
budus je sume nie..
sbb cinta snggup wat apa aje.

zati on November 19, 2010 at 1:35 AM said...

@amal_fc1303
hahaha video cium tu agak nyampah tapi video nie kelakar sebab sengal2 ubi ngee~

apik pehe on November 20, 2010 at 2:30 AM said...

hahaha..jenggg..
aper la manusia ni buat?haishh..

BalqeesAmanda on November 20, 2010 at 11:43 PM said...

hehe..mesti geng2 pocong yang lain bangga gile dengan dia..

zati on November 21, 2010 at 1:13 PM said...

@apik pehe
hahaha manusia yang sengal tengah shuffle huhu~

zati on November 21, 2010 at 1:13 PM said...

@BalqeesAmanda
hahaha mau xbangger, pocong yg lain menakutkan org, pocong yang nie buat org gelak agagaga :D

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!