Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, November 5, 2010

macam betul tapi???

salam readers, tadi I saje test kuiz kat fb, boring kan, itu yang I buat kuiz untuk memenuhkan korang punya news feed hahaha, mesti bengang je :p


result yang I dapat

I sedih bile dapat result macam tu, I sedih bile tengok statement "dye bukanlah yang terbaik", tak suke laaaaaa perasaan macam nie :((

orang cakap jangan percaya sangat kuiz2 kat fb tu, tak betol pon tapi certain kuiz tu macam betol, I bukan cakap nak percaya tapi ntahlaaa

I dah block dye dari fb, dah lama delete dye dari ms, nak dekat hujung2 bulan lepas I asyik mimpi dye, tiap2 malam, nak kate tak basuh kaki, tak ambil wuduk sebelum tido, rasernye dah terlebih basuh pon

nak kate tak baca doa?? tiap2 malam itu yang I buat sebelum tido tapi bile dah tiap2 malam asyik mimpi dye je, I jadi tak sedap hati, I unblock dye dari fb

baru-baru nie dye add I balik kat fb, kat ms, fine memang I approve dye, I tak suke nak masam-masam muke dengan orang lagi-lagi dye

mesti u all nak cakap I bodohkan?? orang dah campak kau jauh2, buat kau macam tak ada hati & perasaan tapi bile dye datang kat kau balik, nak kawan dengan kau, kau senang2 je

tu kelemahan I, I jadi tak sampai hati, agaknya nie laa sebab orang suke ambil kesempatan, I kawan dengan dye balik, sembang kat fb macam tak pernah ada ape-ape tapi hanya tuhan je tau :((

I jadi sedih bile bace entry nie, tibe2 I jadi rinduuuu tapi bile jadi macam nie I sedih

kalau betul laa kuiz tu, i've to let him go from my heart, i already let him go from my life but not from my heart, i must do it *pehal laks ko tetibe speaking nieee oiiiii zati*

tak suke laaaaaa perasaan macam nie :((

p/s: memerlukan masa & ruang untuk semua nie

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

teddyuna on November 5, 2010 at 1:28 PM said...

u need to find something yg betul3.. boleh buat u leka.. xkan ingt dia lngsung,

Roxy zai on November 5, 2010 at 1:55 PM said...

dun worry laa..it takes time if u REALLY1000X wanna forget him..eh2 coppp..aku smpai skrg rapat dgn cinta pertama aku tau..huhuu..dlm hati sakit coz kita xkan pernah dpt lupakan dia..cuma perlu kuatkan semangat dn tunjuk kat dia yg kita ok tnpa dia^__^

zati on November 5, 2010 at 2:02 PM said...

@teddyuna
oke :(

zati on November 5, 2010 at 2:09 PM said...

@Roxy zai
huhu i'll try lorr dear ^^

tengkorakemas on November 5, 2010 at 10:22 PM said...

biasala tu bila dalam hati tak lupa..benda2 mcm ni kena take time..biar ia hilang secara perlahan-lahan..kalau mendadak boleh haru biru jwbnya

zati on November 5, 2010 at 10:28 PM said...

@tengkorakemas
yeah take time yg ntah bile...betul ckp kamu tu TE :(

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!