Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, November 4, 2010

siapa nak banner???

salam bloggers, macam biasa I bukak blog, then dapat komen dari ceym, siapa ceym??? nanti I kenalkan erk hik :))

nie laa ceym, my special one hahahak, dye blogger juga tau, cinta sesama blogger <<statement annoyink
jom tengok ape yg ceym komen :))

see, my love ceym pujuk I sebab I merajuk, memang I merajuk sekejap dengan dye semalam, beshhh betol bile merajuk dan di pujuk, blogger sesame blogger pulak tu, wahhhh oke TIPU

segalanya tipu, special one tu bukan sebab dye special ke ape, yang ceym komen tu bukan sesi pujuk memujuk antara blogger yang tidak hangat bercinta langsung

saje je I nak buat gempak yang tak sebarapa nak gempak hahaha, gile hape nak cintan cintun, I malas nak cakap cintan cintun nie, TAK MINAT maap :P

I buang banner dye, I godek sane sini blog I sampai jadi hape pon tak tau, private sebentar blog I malam tadi,  I buang kejap banner dye, bile dah buang tak reti nak letak balik =.=

ceym nie buat servis tau, secara free je, so I join free service dye, kalau nak tau service ape yg dye buat, jenguk-jenguk laa blog dye, tak rugi :))

salah satu service yang dye buat secara free adalah banner service, so sesiapa yang tak ada banner & ingin mempunyai banner yang cantik lagi free, boleh laa jenguk di sini

secara tak langsungnya, mulai saat ini, malam ini, I DAH TUKAR BANNER, sesiapa yang exchange banner dengan I tu, boleh laa ambil code banner yang baru, nak guna banner yang lame pon tak hape :))

banner lame
zatyNlappy!~
banner baru
cantiktakcantiktak banner baru I??? *pangggg di situ*, I suke sangat banner baru I, I memang tak reti nak design2 nie, design yang simple mimple boleh laa macam banner lame I tu

thnx much2 kat ceym sebab sudi buatkan banner nie untuk zati, berminat nak ada banner??? jom2 lepak sini, lepastu nanti boleh kita exchange banner kan2, hik :p

p/s: sesiapa nak exchange banner dengan I, boleh inform kat sini atau chatbox :)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

♥ Roshazzy Shag ♥ on November 4, 2010 at 11:15 PM said...

Shag nak exchange banner yg baru. Hik! ;) Menggedik pulak ;P

zati on November 4, 2010 at 11:17 PM said...

@♥ Roshazzy Shag ♥
boleh2, hik :))

Siapa Lin?? on November 4, 2010 at 11:30 PM said...

mcm mana nk wat banner tue ek??

zati on November 4, 2010 at 11:43 PM said...

@Siapa Lin??
klu banner lame tu, zati wat guna adobe photoshop + photoscape, klu banner baru tu xtaw, kena tanye ceym sbb dye yg tlg wat kan ^^

Mr Ceym on November 5, 2010 at 2:34 AM said...

halo..halo..haloooo.. ceym disini..erk ..terkejut tengok post menarik nie.. adoi susah2 je zati watkan.. xda syarat pon nak dapatkan banner tu..adoi.. hehe..neway thanks zati so much.. erk.. igtkan kita hangat bercinta betol... baru nak perasan..ahaks!~.. adoi... thnks very2 much... ceym gunakan photoshop jugak!~ tapi... added adobe flash jugak!~

zati on November 5, 2010 at 11:47 AM said...

@Mr Ceym
hahaha welcome, small matter meyh, saje nak buat gempak yg TAK SEBERAPA nk gempak hik :p

p/s: sorry wat offer kat dalam entry nie, mesti ad bnyk lgi banner nak kne wat en, membebankn ceym je :/

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!