Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, December 13, 2010

banner contest

salam readers, toink2....harinie I nak join contest lagiiiii, waaaa lately nie I asyik update pasal contest je kan3, erkkk =.=

I tak mengharap untuk menang mane-mane contest yang I join, ape salah kalau join, bagi sokongan dekat contest tersebut, dapat kawan baru pom ye ekekeke :p


contest yang I nak join nie tentang banner contest, contest nie tentang header@banner, sesiapa yang mempunyai header@banner + blog layout yang paling cantik dan paling kemas akan menang contest nie

kalau ada contest, konpem-konpem ada syaratnye tapi takpe, staraynye mudah saje, jom kte tengok apekah syaratnye, toink2 :
  • buat entry pasal contest nie [DONE]
  • letakkan banner contest nie pada sidebar [DONE]
  • tag 3blogger lain yang bertuah [DONE]
  • terbuka kepada sesiapa yang mempunyaI blog (hanya blogger yang berada di malaysia sahaja)[DONE]
  • tarikh tutup pada pada 2 january 2011
  • pemenang akan diumumkan pada 22 january 2011
hadiahnye sangat lumayan, I tau remaja macam kita suke sangat benda nie ngeeee~

hadiahnye :
  • topup RM30 untuk tempat pertama
  • topup RM10 untuk tempat kedua
  • topup RM5 untuk tempat ketiga
best kan3??? so jom kita tengok siapa kesayangan I yang kena tag
adlin
tiefazati
cik jah

untuk sesiapa yang nak join, boleh rujuk di sini >> banner contest

kata ati: gud luck for all of us =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

tengkorakemas on December 13, 2010 at 2:25 PM said...

good luck Zati :D

zati on December 13, 2010 at 2:31 PM said...

@tengkorakemas
thanx ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!