Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, December 11, 2010

blog pilihan malaysia perlu dikekalkan kerana

salam readers, tengah-tengah bace entry tadi I tertarik untuk join contest nie, contest nie di anjurkan oleh azman roslan & pengasasnya blog pilihan malaysia 


contest nie tak perlu tag sesiapa, naseb baek..kalau tak, nahas I kena tag orang & mesti korang akan tensen sebab asyik kena tag je, korang kan kesayangan I sebab tu kena tag WAHAHAHA *panggg*

oke, senang je...I kena sertakan 10 sebab kenape blog pilihan malaysia perlu dikekalkan...antara 10 sebab tersebut :
  • blogger-blogger dapat meraih trafik
  • dapat mengenali sesame blogger 
  • dapat mengeratkan lagi hubungan silaturrahim sesama blogger yang telah terjalin
  • contest-contest yang dianjurkan oleh blog pilihan malaysia sememangnye amat menarik
  • boleh dijadikan sebagai rujukan untuk blogger dalam memilih blog-blog yang mereka berminat untuk membaca
  • memudahkan blogger membuat blogwalking
  • dapat follow mollow blog-blog yang blogger berminat di blog pilihan malaysia
  • kerana blog pilihan malaysia telah menyenaraikan blog-blog yang menjadi pilihan hati para blogger
  • blog pilihan malaysia telah memeriahkan lagi suasana dunia blog
  • secara tak langsung, blog pilihan malaysia memberi penghargaan yang ikhlas kepada blog-blog yang terlibat di dalam ape jua contest yang dianjurkan
harap sebab-sebab tersebut begitu kukuh, kalau tak kukuh, bina tiang untuk memperkukuhkan lagi, azman...agak-agak tercalon tak saye??? waaaa beriya pulak aku teheeee =)

kata hati: suke ouhh contest yang menggunakan minda, lagi-lagi di waktu malam begini heeee ^^

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

alienelliz on December 11, 2010 at 2:18 AM said...

gud luck ya..hehe =)

zati on December 11, 2010 at 2:36 AM said...

@alienelliz
thanx teheee ^^

ordinary89art on December 11, 2010 at 11:45 AM said...

gud lak!

Ryoma Ekhizen on December 11, 2010 at 1:14 PM said...

nak adiah lagi ker cik zati...
gud luck erk...
letih laa nak bg sepuluh sebab..

zati on December 12, 2010 at 12:23 PM said...

@ordinary89art
tenkiu ^^

zati on December 12, 2010 at 12:23 PM said...

@Ryoma Ekhizen
boleh juga..thanx tapi best pe, uji minda untuk cari idea teheee

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!