Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, December 10, 2010

giveaway domain dari sumijelly & sekilass

salam readers, I kena tag dengan shag untuk join giveaway, giveaway nie dianjurkan oleh cik sumijelly dan cik sekilass


mesti ada sebab kenape I nak domain tu?? sebabnya :
I tak berkesempatan untuk mempunyai domain sendiri & URL blog I juga akan jadi seringkas yang mungkin

kena tag 3orang, jom kite tengok siapa 'mangsa' I seterusnya
pendekar petai
ordinari89art
mashimaro

korang kalau nak join, boleh pergi sini >> giveaway domain dari sumijelly & sekilass

kata hati: lately nie ramai blogger yang menganjurkan giveaway memiliki domain

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

Categories

8 kritikan membina:

Sumijelly on December 10, 2010 at 4:50 PM said...

okey..noted...

thanks yek sbb sudi joint


Sumijelly.com

zati on December 10, 2010 at 5:24 PM said...

@Sumijelly
welcome

ordinary89art on December 10, 2010 at 5:27 PM said...

tq!! love u!! heheh

zati on December 10, 2010 at 5:32 PM said...

@ordinary89art
welcome, lebiu too HAHAHAK :P

tengkorakemas on December 10, 2010 at 7:04 PM said...

Good luck :D bolehla ye start fikir nak letak nama apa utk domain :)

Ryoma Ekhizen on December 10, 2010 at 8:36 PM said...

macam2 lah si zati nie...

zati on December 11, 2010 at 12:11 AM said...

@tengkorakemas
thanx, tengah cari idea teheee ^^

zati on December 11, 2010 at 12:12 AM said...

@Ryoma Ekhizen
ekekeke mcm astro, mcm2 ad ngeee~

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!