Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, December 23, 2010

BLOGLIST "SAYA BUDAK BARU BELAJAR"

salam readers, salah seorang ahli geng blog pink (GBP) nak buat blog list, I salah seorang dari ahli GBP, tak salah I nak support dye, niat dye baek, ahli-ahli GBP kan semuanya bersatu hati, betol tak GBP?? =)


dah berape lame I blogging?? hurm ada laaa dalam setahun lebih, I mula blogging pada bulan julai tahun 2009, agak lame tak lame juga I blogging

eika, agak-agak zati boleh masuk tak dalam bloglist eika?? boleh kan2 *kenyit-kenyit mata*, sesiapa yang berminat untuk masuk dalam bloglist eika jom kite terjah >> BLOGLIST "SAYA BUDAK BARU BELAJAR"

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

fathiahRAIHANA on December 23, 2010 at 10:53 AM said...

ana pom july 2009 jugakk . hihihi . mmg geng lahh :)

zati on December 23, 2010 at 10:55 AM said...

@fathiahRAIHANA
ohh yeke hehe, geng *sep tangan* haha XD

wahida on December 23, 2010 at 10:58 AM said...

kiranya akak ni junior yati lah kan...akak lagi lah budak baru belajar...huhuhu....

zati on December 23, 2010 at 11:05 AM said...

@wahida
junior?? heeee dalam dunia blogging nie tak ada beza junior senior, same-same kita belajar =)

Nor ' Atikah bt NorBaki on December 23, 2010 at 11:43 AM said...

heheheh thx join...ajak la yng len join skali yee..heheheh

zati on December 23, 2010 at 11:59 AM said...

@Nor ' Atikah bt NorBaki
welkem hehe, oke =)

.izzati liyana. on December 26, 2010 at 10:07 PM said...

hey.nice blog u have here :)

zati on December 28, 2010 at 2:04 AM said...

@.izzati liyana.
thanx =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!