Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, December 23, 2010

I love u nuffnang, I love u nuffnang, muah muah

salam readers, oke tadi tergerak hati I nak bukak nuffnang, saje nak tengok siapa yang keluar masuk blog I tapi tak tinggal jejak, nanti I pergi terjah blog dye pulak dalam diam-diam hahaha

kalau korang perasan sebelum nie I tak pernah cerita langsung pasal nuffnang I kan? I dah blogging selama 1tahun 6bulan tapi sekali pom I tak pernah cerita pasal nuffnang

sebabnye tak sampai setahun lagi I pakai nuffnang, bukan bermaksud nak kena tunggu setahun I pakai nuffnang baru nak cerita pasal nuffnang

I tak cerita sebab visitors I takde mencanak-canak sangat macam blogger-blogger popular, lagipom I blogging bukan sebab duit

macam I katakan kat dalam nie, blog I tak memegang ape-ape konsep, sekadar bercerita, untuk follower I pom I takde paksa-paksa untuk follow & siapa yang nak follow tu u feel free to do so =)

lepas je tadi I bukak nuffnang I menjerit tak tentu pasal, oke tipu...takdelaa sampai menjerit, gila hapooo nak menjerit pepagi buta, tak macam orang gila pulak, orang gile pom tak menjerit


I tersenyum lebar bile bukak-bukak je nuffnang tengok earnings bulan nie je I dapat dua BE, dua BE, sebelum nie I tak pernah dapat BE pom =.=

"elehhh kecohhhhhhh je, baru dapat dua BE dah nak kecoh, orang lain dah dapat banyak BE tapi tak kecohhhh pom, pe jadah", bukan nak kecoh tapi gembira + sekadar bercerita

sebelum nie hanya tengok orang lain bercerita dapat 7-8 BE tapi I tak sangka bulan nie je I boleh dapat dua BE =)

apepon thanx nuffnang, I love u much much more laa, muahhh *erkkk tak pasal memasal*

kata ati: ingatkan nuffnang tak sayang I :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

19 kritikan membina:

teddyuna on December 23, 2010 at 9:34 AM said...

be tu yg kuar2 iklan ke ?
una selalu kuar iklan tpi an una tk tu ape iklan ke be ke.. me ke.. una selalu dgr tpi xfaham ape2

momochan on December 23, 2010 at 9:34 AM said...

ceyhh ceyhh dapat 2...kite dapat 1 je.HAHAHHA

iAwani on December 23, 2010 at 9:34 AM said...

Salam Zati, kami di iAwani ucapkan tahniah untuk awak..teruskan berblog! Feel the passion!.

zati on December 23, 2010 at 9:53 AM said...

@teddyuna
yup2 BE tu iklan2 yang keluar tapi tak semua iklan yang keluar tu BE, ada yang kempen je, BE nie kire macam iklan sewa yang bertapak kat blog kita sampai tamat tempoh, lebih kurang macam tuu laa kot, kalau una nak tau dengan lebih jelas tentang BE, una boleh google

iklan nuffnang nie ada 3bahagian, kempen, BE, ME =)

zati on December 23, 2010 at 9:54 AM said...

@momochan
HAHAHA okelaa tu, dapat juga BE

zati on December 23, 2010 at 9:54 AM said...

@iAwani
salam, thanx iAwani =)

Fxysche Nas on December 23, 2010 at 10:08 AM said...

wow ! xsbr nk dpt ..mngidam lame dah ne..
hehehe..
congrat,, ;)

Balqees Amanda on December 23, 2010 at 10:19 AM said...

hmm..ape beza BE dgn ME..

zati on December 23, 2010 at 10:19 AM said...

@Fxysche Nas
hehehe insyaallah tak lame lagi nas dapat tu, kalau usaha ada semua jadi, btw thanx =)

zati on December 23, 2010 at 10:26 AM said...

@Balqees Amanda
dear, BE tu kempen yang bertapak dekat satu blog sampai tamat tempohnya

ME pulak, lepas kempen BE tu dah tamat tempoh, iklan yang bertapak tadi tu bertukar menjadi ME

Misshy Innz on December 23, 2010 at 12:23 PM said...

ternak BE sampai jadi ratus ratus ringgit ;D

Ryoma Ekhizen on December 23, 2010 at 12:26 PM said...

wah~~~ bgs2...
pakai lppy compaq ker???

zati on December 23, 2010 at 12:28 PM said...

@Misshy Innzhoho lambat lagi untuk sampai ke tahap tu XD

zati on December 23, 2010 at 12:30 PM said...

@Ryoma Ekhizen
thanx2 huhu, tak pakai acer je huhu

Misa Sakura! on December 23, 2010 at 2:27 PM said...

dulu.. sy tak tau apa itu be.. tu la tak smangat nak memblog. skrg dh tau! hehehe. truskan berblogging!

zati on December 23, 2010 at 2:42 PM said...

@Misa Sakura!
hehe XD

aman on December 23, 2010 at 3:45 PM said...

waaa. still takdapat BE lagi. =(

zati on December 23, 2010 at 3:49 PM said...

@aman
insyaallah nanti dapat tu, kalau ada usaha, semua akan menjadi =)

:: Mikhaeyl & Rafaeyl :: on December 24, 2010 at 2:24 AM said...

waaa... mmg bestkan dpt BE.. semangat berblog pun leh bertambah cara automatik..

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!