Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, December 28, 2010

hello, i'm backkkkkkkk

salam readers, zati is back *tak ada sesiapa pom heran kau ada ke tak zati oiiiiii*, dari hari jumaat sampai isnin I tak on9 sebabnyeee I kahwinnnnnnn oke tipuuuu

bukan I kahwinnnn tapi pakcik bongsu I kahwin, sampai-sampai rumah je terus tido hahaha *teruk betul perangai anak dara nie*, , penatttttt kot, biasalaaa pakcik bongsu, mestilaa meriah, lepasnie dah tak ada lagi dah majlis kahwin-kahwin nie :P


pagi selasa baru I on9, tengok-tengok je mesej shoutbox, apekahapekah?? mimpi hehhhhhh, lepastu I pergi check kat sini, sekali tengok betulllll uwaaaa


agak teruja di situ haha, biasalaaaaa jakun tak pernah menang contest + I tak berharap untuk menang sebab ada ramai lagi yang join

bestbest game sudoku nie, febret I, dulu selalu I buat tapi sekarang haremmmmm, membekukan otak masa cuti sem, sebelum lagi beku, beku & beku otakku nie, I cairkan dengan join contest sudo nie weeee XD

luffy, nanti buat lagi heh contest sudoky nie ecececeh, btw thanx sangat-sangat & zati pengguna maxis =)
PENCARIAN HEADER TERCANTIK SUDAH BERMULA, KLIK SINI & TICK PADA KOTAK KEEMPAT UNTUK MENGUNDI
kata ati: tinggalkan blog lamerrr sangat, nak on9 kat kampung tapi takde coverage + busy kat sane

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

Cikbelog on December 28, 2010 at 3:19 AM said...

haha tahniah ya. i sangat tak suka nombor, maka otomatik tak reti main sudoku

zati on December 28, 2010 at 3:59 AM said...

@Cikbelog
thanx hehe, nombor=matematik teheee =)

Shag on December 28, 2010 at 9:40 AM said...

Haha. Comel je sudoku dia. Cehh~ Lain kali Shag kena buat comel comel even kontes sudoku :P

TAHNIAH lagi sekali Zati. Jom Zati belanja mekdi. Muaahaha.

zati on December 28, 2010 at 9:47 AM said...

@Shag
hohoho, jom2 makan mekdi, zati belanje shag bayar hahahak XD

momochan on December 28, 2010 at 9:58 AM said...

i love sudoku!! hehe

zati on December 28, 2010 at 10:04 AM said...

@momochan
me too hehe =)

Ateynmohd on December 28, 2010 at 12:32 PM said...

tahniah zaty !!!

zati on December 28, 2010 at 4:30 PM said...

@Ateynmohd
thanx sys =)

tengkorakemas on December 28, 2010 at 9:21 PM said...

tahniah Zati :D memang power ni hehe

zati on December 29, 2010 at 1:13 AM said...

@tengkorakemas
thanx, takde power sangat hehe

Ryoma Ekhizen on December 29, 2010 at 6:33 AM said...

tak terlmbt lagi kut nak ucap tahniah kat dia...
tuan punya badan bila nak bg kad jemputan...

zati on December 29, 2010 at 6:40 AM said...

@Ryoma Ekhizen
masih sempat lagi hihihik, terima kasih =)

tuan badan?? hahahak, lambat lagi :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!