Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, December 29, 2010

nak minta tolong semua my followers [sticky post]

salam readers, siapa sayangggg I sila angkat tangannnnn *ecececeh bodek*, I nak minta tolong & jasa baik kepada followers I

I nak minta tolong undi I untuk pencarian :

10 HEADER BLOG TERCANTIK 2010


I minta jasa baik u all untuk undi I, korang boleh pergi di PENCARIAN 10 HEADER BLOG TERCANTIK 2010

bila dah masuk page tu, tengok no 4 tau, NOMBOR 4, lepastu tick kat situ, siapa sudi tolong I terima kasih sangatsangat =)

undian nie dari 26 DECEMBER 2010 - 30 DECEMBER 2010, jasa baik pertolongan anda semua amatlah zati hargai =)

kata ati: sitcky post sampai 30 DECEMBER 2010


LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

20 kritikan membina:

Ikhwan on December 28, 2010 at 6:04 AM said...

Sudah undi :)

p/s : Malaysia Bawa Bekalan 3 Gol Ke Jakarta #malaysiacheatlaser

zati on December 28, 2010 at 6:08 AM said...

@Ikhwan
terima kasih atas undian anda, jasa baik anda amat zati hargai =)

Shag on December 28, 2010 at 9:39 AM said...

Good Luck Zati~ Nak buat pengakuan neh. Shag tak undi Zati. Muahaha :D Shag dah undi orang lain. OMG! Lari~ *dah nampak taring dracula Zati*

zati on December 28, 2010 at 9:42 AM said...

@Shag
thanx, it's oke..*kejar dye sampai dapat sebab tak undi* hahaha :P

Nieyzar on December 28, 2010 at 9:51 AM said...

dah vote.. hm hm hmm..
^^,

zati on December 28, 2010 at 10:05 AM said...

@Nieyzar
thanx, jasa baik anda amat dihargai =)

momochan on December 28, 2010 at 10:08 AM said...

eyh camne nak undi nak click mana?

zati on December 28, 2010 at 10:17 AM said...

@momochan
dah bagitau kat fesbuk =)

Gadish Lollipop on December 28, 2010 at 11:36 AM said...

dah vote sys . :) GOOD LUCK !

zati on December 28, 2010 at 11:48 AM said...

@Gadish Lollipop
thanx dear =)

titirara on December 28, 2010 at 2:38 PM said...

Gudluck kak zati ^__^

Maap sgt tira tak leh undi sebab , dah undi prof . HUHU

wahida on December 28, 2010 at 3:58 PM said...

dear, akak mmg nak vote u sis, tp apasal lembab sgt page tuh...duk loading lama sgt...x pe, pas ni mesti akak dpt vote sis jugak...sabar yer..

zati on December 28, 2010 at 4:22 PM said...

@titirara
thanx, takpe =)

zati on December 28, 2010 at 4:23 PM said...

@wahida
thanx kakak =)
a'aah page tu lambat loading sebab berat sikit ^^

tengkorakemas on December 28, 2010 at 9:14 PM said...

sudah undi!! :D

zati on December 29, 2010 at 1:11 AM said...

@tengkorakemas
thanx TE, jasa baik pertolongan TE zati hargai sangat-sangat =)

Ryoma Ekhizen on December 29, 2010 at 6:34 AM said...

macam mana nak undi... tekan link blog zati ker???

zati on December 29, 2010 at 6:39 AM said...

@Ryoma Ekhizen
kalau nak undi tekan kat perkataan PENCARIAN 10 HEADER bla bla bla tu, tekan je kat situ pastu nanti terus keluar page untuk undi =)

Miya Omar on December 29, 2010 at 2:06 PM said...

hai awak, kita dah undi belog awak, good luck ye :)

zati on December 29, 2010 at 2:24 PM said...

@Miya Omar
jasa baik anda amat zati hargai, thanx dear 4 ur support =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!