Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, January 26, 2011

blogger nie macam ku dah lame kenal tapi baru je kenal

salam readers, petang semalam I lepak-lepaking kat sahabat blogger, sambil-sambil tu I memberi pertolongan ajar orang maen twitter padehal dulu I sendiri pom terlalu 'pandai' untuk maen twitter =.=

duk sembang-sembang pasal twitter, lepas dah follow-follow, tweet-tweet, tetibe I maen tweet-tweet dengan seorang blogger nie tau

mulanye dye tak banyak cakap, fineee..I pom tak banyak cakap sebab I hanya akan riuh dengan orang yang riuh haha, I tak pandai nak mulakan untuk riuh, nanti orang cakap ape pulak kannn

I rase tak sampai 24jam pom kenal blogger nie tapi perghhh memang tak menahan dengan dye, menggugat iman betol dye nie oke itu sudah tipuuuu :P

tweet-tweet dengan dye sampaikan dye tanye soalan cepumas pasal diri dye kat I, soklan-soklan cepumas dye adalah
  • ko percaye tak yang aku penulis novel??
  • ko percaye tak aku ex ketua pelajar??
  • ko percaye tak aku pembahas sekolah??
oke, tu soalan-soalan dye, I tak tau macam mane nak jawab sebab tak sampai 24jam pom I kenal dye, jadi jawapan I untuk semua soalan dye adalah TAK PERCAYA kecuali soalan no tiga, I percaye sebab ada sipi-sipi karakter pembahas tempias dekat dye ngeh3



tak kenal dye sampai 24jam itu satu hal, lagi satu karakter dye nie kelakar, ada part-part yang dye tweet-tweet dengan I tu membuatkan I berimaginasi cara dye & tu yang buat kelakar, itu yang membuatkan yang I tak percaye dye nie penulis novel & dye adalah ex ketua pelajar :P

last-last bile I tak percaye, dye suruh I bace >> tentang diri dye <<, I terlopong kejap bile dah baca & kelip-kelip mata haha

bile dah kelip-kelip mata kejap, fineee I percaye ape yang dye tanye I tu hoho, tapi memang karakter dye laen bebenar :))

memang best borak dengan dye nie, tak ada cover--cover, gune aku-ko je terus walaupom dye lebih muda dari I, nasib baek dye tak panggil I kakak, uwaaa terase tua oke kalau dye panggil I kakak huhu =.=

I lebih suke reaksi yang spontan tanpa cover-cover, boleh bawa borak ape je, tak pilih bulu..blogger-blogger kat lua sana tu tak ada sombong sangat macam korang yang fikir, tak kire laa otai tak otai, semuanya okeoke :))

kata ati: tak kenal maka tak tau hihihik :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

nazrul ashraff on January 26, 2011 at 1:27 AM said...

huarghh! terharunya aku..kui kui kui..:D

zati on January 26, 2011 at 1:29 AM said...

@nazrul ashraff
hahaha tak boleh blaa ko kan :P

tengkorakemas on January 26, 2011 at 7:56 AM said...

oho..nazrul ats tula orgnya ye?
manusia itu punya pelbagai personaliti yg kadang2 bisa menarik hati org lain..

zati on January 26, 2011 at 12:07 PM said...

@tengkorakemas
yup nazrul orgnye hehe, betul tu.. karakter seseorang tu boleh menarik hati org lain

Puan Besar Shag Yahaya on January 26, 2011 at 1:43 PM said...

Haha. Shag pun suka lagi cakap Kau Aku je. Err, dengan lelaki lah :P

Psst. Aiz dah balik. tahu tak?

zati on January 26, 2011 at 7:26 PM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
kite same hihihik, yup2 dh lame tau aiz dah balik, yabedabedu aiz kikiki :))

asybedazzle on January 28, 2011 at 6:10 PM said...

hello, berjalan2 dekat sini.
cool hangout dgn blogger, never done that :)

zati on January 28, 2011 at 11:56 PM said...

salamat singgah tuk kali pertamanye, bunyi mcm best XD

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!