Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, January 27, 2011

pantang betol kalau menyampuk tak bertempat

as salam readers, oke tengok title pom macam ganas je, nie yang nak marah nie haha *nak marah tapi gelak pulak* =.=

ingat lagi kes >> gua ditipu beb <<, sampai hari nie kes tu berkesan dalam hidup kitorang lagi-lagi I, serious I memang menyampah, pantang kalau ditipu, tak kire laaa ditipu dengan laki ke pempuan ke, janji MENIPUUUUU

tak cukup dengan keling tu menipu kitorang pasal kes tu *opsss sorry terlepas cakap, isu sensiviti pulak nanti* tetibe dye menyampuk perbualan I dengan member I
member : zetty, ko tak pergi check jadual exam ke?? *mid-term*
I: kitorang tak ada exam 
member : ohh
I : ko dah pergi check ke??
member : dah, dah check untuk semua subjek
I : ohh
perbualan tamat di situ, tetibe-tetibe ada pulak suara yang sumbang sumbing menyampuk
in*&^ tu : ehh ada laaaaaa lepas cuti raye cine
I : mane ada
in*&^ tu : ada laaaa, lecturer cakap ada, masuk bab 1 dengan bab 2
I : *buat muke terus menghadap lappy sebab malas nak layan padehal dalam hati panas jeeeeee*
I pom pergi dekat beberapa orang kawan I yang same kelas dengan I then tanye 
I : weyhh korang, kite ada exam *mid-term* ke lepas raye cine nanti??
dorang : tak ada
I : tak ada kan?? in*&^ tu cakap ada, keluar bab 1 dengan bab 2, yang tu bukan test ke??
dorang : a'aah yang tu untuk test
I : *dalam hati dah men#$%^%*
bodohhhh tol laaaa, haaa kan tak pasal dah keluar perkataan bodoh, serious geram macam ^%$& jeeeeee, menyakitkan hati

tak kisah laaaa kalau nak menyampuk orang berbual ke ape tapi pastikan kalau menyampuk tu biar kene dengan jawapannye

nie dahlaa menyampuk tak bagi salam *macam mane nak bagi sebab ko bukan islam* pastu cakap nak menang je, ^%$&* betol laaaaa

kalau menyampuk tapi betol takpe juga, dahlaaa nak menang je pastu menyampuk cakap benda yang tak betol, shittt serious sakit hati =.='

I tak ada mid-term sebab kos I dengan kawan-kawan I bergabung & kitorang bergabung menjadi moduler, kitorang hanya ada final exam sahaja, moduler tu belajar pelajaran yang wajib sahaja

lepas dah habisnye moduler nie baru kitorang masuk sem1 & subject wajib yang kitorang belajar nie tak perlu nak ambil lagi

moduler nie hanya untuk pelajar yang ambil kos pengurusan hotel & katering, sumber manusia dengan kos ape ntah lagi satu wuwuuuuu

sorry laaa kalau ada sesiapa yang berketurunan in%$ kat sini, I terus terang je ape yang I tak suke, tak kuasa I nak hipokrit bagai

kata ati: sakit hati tak hilang lagi & dari dulu lagi I memang anti dengan kel*&ng, lantak laaa satu malaysia ke hape, AKU TAK KISAH LANGSUNG

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

20 kritikan membina:

Puan Besar Shag Yahaya on January 27, 2011 at 1:23 AM said...

Adoi hai. kalau Shag dah lama lawan smpi mati. kahkah :P

cik erny™ on January 27, 2011 at 1:28 AM said...

haha,, mereka memang begitu,,,, xkan br prasan??
hahahahahhaah

zati on January 27, 2011 at 1:29 AM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
haha niat memang nak lawan tapi memikirkan mulut ke&^% tu, memang tak jadi ahh nak lawan wuwuuu :P

zati on January 27, 2011 at 1:31 AM said...

@cik erny™
masa mula-mula kenal zati ingatkan ke*&^ nie tak same dengan ke*&^ laen, rupernyeeee same jg =.=

Puteri Zaza on January 27, 2011 at 7:58 AM said...

eee nyampah owg cam tu

tengkorakemas on January 27, 2011 at 8:33 AM said...

kan dorang cakap belit sikit..he2

Roxy zai on January 27, 2011 at 10:07 AM said...

opsss..jgn bangkit isu perkauman d sini..take care dear=)

zati on January 27, 2011 at 11:48 AM said...

@Puteri Zaza
tau takpe, rase macam nak pangggg je *opss terganas pulak* wuwuuuu

zati on January 27, 2011 at 11:49 AM said...

@tengkorakemas
haha klu ckp belit2 tpi betol takpe, nie....wuwuuu

zati on January 27, 2011 at 11:49 AM said...

@Roxy zai
wuwuuu, geram sangat ouhh

man yusoef on January 27, 2011 at 4:13 PM said...

lagi hot kalau dia nyampuk tu tak de kaitan dgn ape yg dibincangkan...kira salah topic..mmg siap ah kena ceramah...haha

zati on January 27, 2011 at 6:59 PM said...

@man yusoef
haha itu memang lagi bikin hot

Nieza Micha on January 27, 2011 at 7:06 PM said...

tak suke in***... tak suke 1 malaysia... haha...

agak bahaye bangkitkan isu perkauman...XD

tp memang tak suke mereka...XD

zati on January 27, 2011 at 7:32 PM said...

@Nieza Micha
wuwuuu betol3, bahaya tapi memang dah tak suke, nak buat macam mane huhu

nazrul ashraff on January 27, 2011 at 11:44 PM said...

zati sangat ganas! haha

zati on January 27, 2011 at 11:55 PM said...

@nazrul ashraff
haha a'aah aku ganas sejak kenal ko kikikih :P

Raji berkata on January 29, 2011 at 10:08 AM said...

hahahah mmg lah org yg mcm tu
err yg jenis suka menyampuk tuh ;D
kdg2 tensyen juga oh =.=
dh la mcm annoying phtu bnder dia ckp tu bajet dia tahu semua jer owh
hahaha (marah sokmo la ni xD)

eh patotnya censored oh kaum tu ;P
takut2 menimbulkan masalah perkauman plak nnti

zati on January 29, 2011 at 10:58 AM said...

@Raji berkata
mau tak annoying kalau dah rupa gitu wuwuuu T___T

oke2, akan di censored hahak :P

Mejuez on January 31, 2011 at 5:58 PM said...

huhhuhuhu

http://mejuez.blogspot.com/2011/01/anonymous-yang-bangsat-celaka.html

zati on January 31, 2011 at 6:02 PM said...

@Mejuez
huhu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!