Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, February 1, 2011

maluuuu sebab terlepas cakap

hello readers, tup tap tup tap dah masuk bulan februari, cepat betol masa berlalu...btw bulan nie tak ada istilah valentine's day, valentine's day itu haram, semua pom tahu kannnnn?? :)

btw I nak cerita tentang terlepas cakap, serious maluuuuuuu gilerrrr *nie bukan kes terlepas cakap kasi pedas punyeeee*

lepas I balas blogwalking sambil bace entry & tinggalkan komen, I singgah dekat satu blog, blog dye memang awesome, dah macam novel cinta pom ada, I suke sebab I memang layan novel, biasalaaaa perempuannnn :P


owner blog tu tanye I macam mane nak buat "balas" tu, so I pom terjah blog dye untuk bagi tuto, I bagi dekat shoutbox dye

*nie yang I tulis dekat shoutbox dye*

perasan tak ape yang I tersalah cakap??? I tulis "salam dear", kalau perempuan dengan perempuan memang dah biasa bagai gune dear, yunk, sygs & seumpanya, biasalaaa perempuannnn :P

I ingatkan owner blog tu perempuan tapi sebenarnyeeeeee lelaki, oooo-emmmm-giiiii serious malu sesangattttt, terlepas cakap punye pasal, haaaa hamek kau zati

mungkin benda nie bagi certain-certain orang benda kecikkkkk je tapi bagi I aduyaiiii, macam mane erk nak cakap rase maluuuu tu, aduhhh =.='

I taknak owner blog tu cakap I menggatal pulak sebab panggil dear laa ape laa, aduii I bukan menggatal :((

I dah terjah balik shoutbox dye untuk minta maaf, seriously I tak tau owner blog tu lelaki, I ingatkan perempuan sebab blog tu macam novel cinta & semestinya cinta dah common dengan perempuan kann, kalau lelaki kurang sangat nak berkisar pasal cinta

owner tu ada dua blog, tu blog pertama dye, blog kedua dye yang nie haaa >> firdaus kassim <<

untuk yang suka bace tentang cinta & seumpanya..korang boleh terjah kat sini >> kisah cinta kita << *blog yang I sangkakan ownernya perempuan*

kata ati: rase malu tu tak hilang lagi sebab memang malu tersangat-sangatttttt tak dapat nak digambarkan *tutup muka* T_____T

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

34 kritikan membina:

athirah on February 1, 2011 at 1:27 AM said...

haahhaa... lawak la zati ni... sory lama xdpt sembang.. bz skang.. huhuh

zati on February 1, 2011 at 1:32 AM said...

@athirah
wuwuuu malu sangat ouhh

ouhh yeke, memasing pom dah bz, takpe nanti kalau ada masa boleh sembang bersama 'senget' hihik XD

Puan Besar Shag Yahaya on February 1, 2011 at 1:38 AM said...

Shag pom pernah macma tu. Tak tahu nak campak mana dah muka sebab dia siap buat entri tegur. Nasib baik dia tak mention nama. Kehkeh.

zati on February 1, 2011 at 1:40 AM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
hanya orang yang pernah kene je yang boleh faham macam shag nie huhu, dye buat entry tegur?? aduhhh

nazrul ashraff on February 1, 2011 at 1:53 AM said...

amboi zati..kat comment pn nak kutuk aq..aisy,,haha..wei..yg psl td 2..aq bgang gler kot..dy tag aq kat gambar pic kissin !! gle geli..euu..disgusting.

zati on February 1, 2011 at 2:00 AM said...

@nazrul ashraff
adeyhhh ko nie, nampak je kann ape yang aku cakap pasal ko ekekeke, relax2...ko block je that gurl, takut laaa tengok ko mrh2, tak best

KizZ on February 1, 2011 at 6:55 AM said...

Hihi...zati zati..macam macam ek..

Jom sini,
Tong-tong duit,pelik ke?PArt ii

yan_n.i.m on February 1, 2011 at 8:41 AM said...

hahaha.. bolei pulak.. mowner tuh sporting kan.?? :P

tengkorakemas on February 1, 2011 at 12:04 PM said...

xpe Zati, dia pun faham rasanya hehe
tapi mungkin dia gelak2 dulu kot XD

seorangan bernama apulzafirul on February 1, 2011 at 1:04 PM said...

zati. .lau kwn sy ckp kan2, saje nk brmanje2;) . .choi!^^

zati on February 1, 2011 at 1:16 PM said...

@KizZ
hehe malu abess

zati on February 1, 2011 at 1:17 PM said...

@tengkorakemas
haha gelak dulu tu yg tak menahan, minta-minta dye faham

zati on February 1, 2011 at 1:17 PM said...

@seorangan bernama apulzafirul
hahaha :P

zati on February 1, 2011 at 1:18 PM said...

@yan_n.i.m
huhu tu laa pasal, siyess tak perasan wuwuuu, owner tu sporting kot :P

Ryoma Ekhizen on February 1, 2011 at 1:35 PM said...

waaa... lama x singgah blog zati...
makin lawa laa...

jelesnyer...

zati on February 1, 2011 at 2:15 PM said...

@Ryoma Ekhizen
wuwuuu memasing pom dah start bz, takpe faham ekeke :P

Ryoma Ekhizen on February 1, 2011 at 3:25 PM said...

tu laa pasal... ingt pas nie nak tegar blog blik...
tapi umah sewa masuk air...

urrggghhhh waaaaa

zati on February 1, 2011 at 3:27 PM said...

@Ryoma Ekhizen
ouhh ye segamat banjir, sabar ye, dugaan tu, slow-slow settlekan masalah & then baru tegar dalam blog balik weee XD

rieyana ynn on February 1, 2011 at 3:54 PM said...

hehe..malu juga kan ..tapi nak wat mcm mana ..dah terlepas ckp...;d

zati on February 1, 2011 at 4:10 PM said...

@rieyana ynn
hehe tau takpe T___T

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza on February 1, 2011 at 5:01 PM said...

@zatitak boleh bla.. yang kali selidik betul..hehe !

salam pekenalan ! ! !
curik banner awak !

zati on February 1, 2011 at 6:32 PM said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza
hehe nak cepat sangat punye pasal, tu maen terjah huhu

oke nanti zati curikk banner kamu :)

nabila faryzza on February 1, 2011 at 11:11 PM said...

haha! firdaus kassim tu, kawan abg kte duhh..
td g gak tgk blog dye. mmg cm perempuan punyaa. hee :)

zati on February 2, 2011 at 12:14 AM said...

@nabila faryzza
laa yeke haha, aduhh...dh ko pom cakap macam tu...nampaknye bukan slh aku kan?? hihi XD

Khairul Atikah @ Cik Yuki on February 3, 2011 at 11:26 PM said...

aduhaiii maluny..huhuhu

zati on February 3, 2011 at 11:48 PM said...

@Khairul Atikah @ Cik Yuki
huhu tau takpe

ferra ferro on February 4, 2011 at 12:40 AM said...

tadi i salah tulis .

dah tentu zati ingat permpuan , dah nama pun blog pasal novel cinta sume .. hahaha x)

zati on February 4, 2011 at 1:26 AM said...

@ferra ferro
hahaha tau takpe

Nescafe ais on February 4, 2011 at 3:35 AM said...

Salam

kalau macam tu tak per. Tak sengaja. Cuba tulis pulak macam tu kat saya. lol

zati on February 4, 2011 at 4:02 AM said...

@Nescafe ais
hahaha *pengsan*

Firdaus Kasim on February 6, 2011 at 7:18 PM said...

banyaknya visitor blog sy dtg dari blog zati nie.. hehe.. thanks yup! sy dah letak banner zati kt dpn blog sy.. hehe.. emm x jadi masalah zati, bukan awk sorang yg terlepas ckp mcm tue.. small matter k? ngee~

zati on February 6, 2011 at 7:37 PM said...

@Firdaus Kasim
welkem2..ouhh yeke nasib baek hehe *lega*

DibaHadzim on February 9, 2011 at 6:15 PM said...

wahhh . malunye . mesti muke zati merah2 kan ? diba pon penah rase macam tuh jugak . anyway , suke blog zati . pink . eventhough diba xminat pink , tapi tgk blog zati ni mcm best je . keep it up :D

zati on February 9, 2011 at 8:36 PM said...

@DibaHadzim
hihik blushing gitu, thanx 4 ur opinion dear, i'm really appreciate it :D

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!