Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, February 2, 2011

apa kaitan blog pilihan malaysia (BPM) dengan suria fm???

hello readers, kebanyakan korang mesti dah tau kan ape itu blog pilihan malaysia (BPM), kalau tak tau lagi cepat-cepat laa terjah ye

siapa yang dah tau, mesti dah faham-faham pelbagai segmen yang dianjurkan oleh BPM, serious segmen dye syok, bile cakap pasal segmen mesti I teringat dekat ben ashaari dengan udin sebab blog mereka pom rajin buat segmen :)

oke sambung, kali nie BPM buat segmen yang best tapi I tak dapat nak joinnnnnnnn kot wuwuuuu, pasai pa tak dapat nak join??


I tak dapat nak join sebab segmen dye berkisar tentang cinta, adeyhhh bab-bab nie yang lemah, I tak bercinta macam mane nak join?? miahahaha :p

untuk korang-korang yang tengah hangat bercintan-cintun tu boleh join segmen nie...meh pakat ramai-ramai yang join, sesiapa yang tak join tu jom pakat ramai-ramai duduk dengan zati & tengok yang laen join segmen tu, mesti best kan :))

ohh ye, segmen tu tentang ucapan romantis untuk pasangan korang, haaaa siapa yang berani nak buat pengakuan dalam blog?? ucapan untuk kekasih korang dalam blog??? hanya yang berani sahaja akan join segmen tu XD


dah macam suria fm pom ada BPM nie hehe, bagus2...kalau tak percaya cuba korang bukak suria fm segmen suria cinta bersama dj lin dari pukul 11 malam sampai pukul 2 pada setiap hari & yes I salah seorang fans suria fm termasuklaa segmen suria cinta di suria fm tu :)) *aku nie dah macam promote suria fm pom ada*

kalau suria fm hanya dalam radio tapi kalau BPM hehehe dalam blog, bukan senang tauuuuu, hanya yang berjiwa kental & romantik sahaja yang sanggup

so..apelagi tunggu, kalau berminat terjah dan tunggu araham yang selanjurnya dari BPM sendiri >> SEGMEN : UCAPAN ROMANTIS <<

kata ati: I suke tengok & bace kisah cinta orang tapi I tak berminat untuk bercinta atas sebab-sebab yang tertentu, I'M STRAIGHT & I'M OKE :p

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

tengkorakemas on February 2, 2011 at 7:19 AM said...

bole je Zati join..ucapan cinta pada ibu bapa, pada Rasulullah s.a.w, cinta juga tu :)

tengkorakemas on February 2, 2011 at 7:19 AM said...

ke untuk pasangan je?ish2..malu..nama Tengkorak Emas tibe2 bg ucapan cinta XD

zati on February 2, 2011 at 7:26 AM said...

@tengkorakemas
yup2 cinta pada ibu bapa, Rasulullah s.a.w & yang paling besar cinta kepada Allah s.w.t :)

zati on February 2, 2011 at 7:27 AM said...

@tengkorakemas
tak tau segmen nie untuk pasangan je atau untuk umum rase cinta tu, tengah tunggu hihi

haha shy2 cat pulak TE nie :D

yan_n.i.m on February 2, 2011 at 11:29 AM said...

waahh, kite yan nak join zati.. tgk jek blog org cintan cintun..ngehehe

zati on February 2, 2011 at 4:38 PM said...

@yan_n.i.m
join jangan tak join..zati tengok je pom dah memadai hihi :)

Cikin on February 2, 2011 at 9:52 PM said...

haha , join tgk je . tak romantik so tak tau nak bg kata2 romantik uh . (:

zati on February 2, 2011 at 10:06 PM said...

@Cikin
hehe jom same-same join tengok dengan zati XD

Puan Besar Shag Yahaya on February 2, 2011 at 11:39 PM said...

Kalau segmen ni khas utk orang yg hangat2 taik ayam bercinta atau yg dah kahwin Shag pun tak boleh join lah. Sob ;'(

zati on February 3, 2011 at 12:49 AM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
hehe takpe shag, jom join tengok dengan zati hehe :))

nabila faryzza on February 9, 2011 at 6:36 PM said...

laaa, tade bf. eleleh! tipuuu. haha :D

zati on February 9, 2011 at 7:49 PM said...

@nabila faryzza
betol, takde *muke simpati* XD

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!