Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, March 6, 2011

maher zain request follow di twitter???

hello readers, cube tengok title tu..terkebil-kebil kejap mate I nie, ke tengah mimpi sambil hadap lappy, terbawak-bawak maher zain ke dalam mimpi ngeh3

.cube tengok nie, cube tengok nie.

oke, I nak jadi batak kejap boleh?? gyhahahaha, bukak twitter tengok-tengok ada orang request untuk follow,sekali bukak....apekah?????

kot I yang rabunnn, makin bertambah-tambah power rabun kannn...mane lerrr tau, sekali tengok I mimpi ke ape ke, tidakkkk ini bukan cubaan tapi kenyataan

maher zain weyhhhh, maher zain *batakkkkk gilerrr pempuan nie*, selalunya I yang follow artis, mane ada dorang follow balik *tak mengharap sangat pom sebenarnye*

tak tido malam gamaknyeeee, takut bile dah tido nanti sampai termimpi-mimpi maher zain gyhahaha, pape pom I lap u lerrr maher zain :))

oke dah-dah, batak sikit-sikit je, batak lelebih nanti ada yang unfollow lagi kangggg hahahahak

kata ati: korang yang ada twitter nie, jom tweet2, jangan dah follow pastu diam jek, tak syok lerrr :D

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

14 kritikan membina:

Madd Ikmal on March 6, 2011 at 1:03 AM said...

tu maher zain mne ? yg ni Maher Zain nye Official Twitter . http://twitter.com/maherzain

zati on March 6, 2011 at 1:10 AM said...

@Madd Ikmal
yang nie maherzains by his fan just for daily updates about his Songs & News wuwuuu T____T

amal_fc1303 on March 6, 2011 at 1:43 AM said...

congrate la yer maher zain follow u.

AH7 on March 6, 2011 at 1:47 AM said...

wah...bestnyer...

zati on March 6, 2011 at 4:01 AM said...

@amal_fc1303
wuwuuu thanx :))

zati on March 6, 2011 at 4:01 AM said...

@AH7
jangan tido nanti pom mimpi maher zain sudah, ngeh3

nazrul ashraff on March 6, 2011 at 1:24 PM said...

haha...zaty tak boleh blah..kah kah kah..

Puan Besar Shag Yahaya on March 6, 2011 at 3:24 PM said...

Shag tak reti main twitter. Hahaha ;D

zati on March 6, 2011 at 4:55 PM said...

@nazrul ashraff
hahah aku tau kau jeles kan nazrul kikiki :p

zati on March 6, 2011 at 4:56 PM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
hahah dan2 je shag tak reti main twitter :P

MIZZ SUE on March 7, 2011 at 6:38 PM said...

wah..mesti best kan

cik_zetty on March 7, 2011 at 9:31 PM said...

@MIZZ SUE
hihik :))

Firdaus Kasim on March 13, 2011 at 3:17 PM said...

sekulung ucapan tahniah kepada zetty.. hehehe

cik_zetty on March 13, 2011 at 4:39 PM said...

@Firdaus Kasim
heheheh maceh

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!