Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, March 7, 2011

nampak cantik lepastu bile dah beli????

hello readers, minat shopping tak?? oke kalau yang lelaki I tau mesti jawapannya "shopping??? erkkk" hahah, shopping nie sinonim dengan perempuan

I perempuan, so semestinya minat shopping, blink blink je mata, nak itu nak ini pftttttt, kalau sale??? adeyhhhh lagi laaa

so nak jadikan cerita, jumaat lepas I keluar dengan member-member, jalan punye jalan sekali TERsinggah *caps lock TER di situ* dekat satu kedai kasut nie

TERsinggah punye pasal, sekali tengok kasut separuh harga, SEPARUH HARGA, ulang lagi sekali SEPARUH HARGA, oke cukup

bile dah tengok SEPARUH HARGA haruslah kan I ambil satu huhu, bukan senang nak tunggu masa untuk SEPARUH HARGA

.jatuh cinta pandang pertama.

I jatuh cinta pandang pertama kat kasut tu, I suke gilerrr kasut tu sampaikan I tak pandang kasut lain terus walaupon kasut lain pon ada SEPARUH HARGA *see betapa setianya I gyhahahah*

I rase puas hati sesangat bile I dah dapat kasut tu dan punye excited nak pergi kelas dengan kasut baru, sekali pakaiiiiiii, wut the nyah?????

I cube kat kedai nampak oke je, muat...sekali tadi pakai??? grrrrrr terus tak jadi pergi kelas dengan kasut tu, pakai je ape yang ada =.='

I tak boleh pakai, TERbesar *lagi sekali caps lock TER di situ* sikit saiznye, tak selesa pakai kasut yang besar & longgar, patutnye I ambil saiz lagi kecik dalam 36 ke 35 :((

agak kecewa di situ, so sesiapa yang berminat nak beli kasut tu untuk diri sendiri pakai ke, untuk makwe ke, untuk blogshop ke, korang boleh pm I dekat fesbuk ataupon dekat twitter,

kasut bersaiz 37, harga boleh dirunding, kasut tu masih bersih & elok lagi, belum diguna pakai, macam mane rupa I beli kat kedai macam gitu rupanye kasut tu sekarang nie, nak sebar-sebarkan pon boleh, kot ada yang berkenan

kata ati: takpela I tak dapat pakai pon, tengok orang lain pakai pon dah rase puas hati sesangat

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

16 kritikan membina:

ku izzati on March 8, 2011 at 1:06 AM said...

sme la..try kat kedai ok je..balik pakai abis kaki ku melecet..sakit T__T..sekali pkai jela kasut tu..pastu simpan wat koleksi..

tengkorakemas on March 8, 2011 at 1:28 AM said...

la besar ke?mesti masa cuba kat kedai terlebih teruja ni..hehe

cik_zetty on March 8, 2011 at 1:49 AM said...

@ku izzati
kaki melecet sebab kecik sangat kot huhu, buat koleksi? hihik mesti ada banyak koleksi kat rumah nie kan..kalau saye, syg nak simpan tapi tak gune, jual lebih baik ngeee :))

cik_zetty on March 8, 2011 at 1:50 AM said...

@tengkorakemas
a'aah besar huhu, terlebih teruja?? ngeh3, kaki zati yang kecik sangat kot wuwuuu T____T

Nasuha Salleh on March 8, 2011 at 3:45 AM said...

kaki kte pon saiz area 35... =(
xbole la pm..

cik_zetty on March 8, 2011 at 9:16 PM said...

@Nasuha Salleh
huhu agak sadis di situ :(

Hafiz on March 9, 2011 at 1:59 AM said...

wah2....kasut kasut...~

cik_zetty on March 9, 2011 at 11:05 PM said...

@Hafiz
nak beli ke? hahah :P

Solihin Zubir on March 10, 2011 at 12:27 AM said...

pompuan dengan shoping dan kasut mmg xdpt dipisahkan.. heheh..
pompuan bertuah sbb kasut tak mahal berbanding kasut laki.. T_T

cik_zetty on March 10, 2011 at 3:23 AM said...

@Solihin Zubir
heheheh shopping itu seronok, bersyukur sesangat kasut perempuan tak semahal kasut lelaki :D

Adam Roslan on March 13, 2011 at 3:24 AM said...

jangan ada yang tertipu masa beli online sudahla ye.

Firdaus Kasim on March 13, 2011 at 3:16 PM said...

biasa lah tue zaty.. mcm kita mkn kfc kt restoran dia mmg sedap tapi cuba mkn kt umah.. rasa x lalu

Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

cik_zetty on March 13, 2011 at 4:40 PM said...

@Adam Roslan
tak pernah shopping online, selalu kalau shopping online pn hanya untuk lens sahaja

p/s: terima kasih utk peringatan anda :)

cik_zetty on March 13, 2011 at 4:40 PM said...

@Firdaus Kasim
huhuhu rase sedih & juga menyesal, sob3 :'(

Firdaus Kasim on March 13, 2011 at 9:52 PM said...

len kali jgn beli berdasarkan nafsu yew.. huhuhu

cik_zetty on March 13, 2011 at 10:33 PM said...

@Firdaus Kasim
heheheh baek encik, terima kasih atas nasihat tu :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!