Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, March 1, 2011

Vlog dye best

hello raeders, Vlog?? apekah itu? rasernye kebanyakannya pom dah tau ape itu Vlog, pada yang tak tau Vlog itu adalah blog+video=Vlog

I tak nak merepek bebanyak macam sebelum nie, sret (straight) to the point oke, singgah punye singgah, I singgah dekat blog jejaka terhangat mengenai ini barulah Vlog sebenar, tak kenal jejakat terhangat??? haishhh..klik situ untuk tau

.eel pinjam kejap header kamooo.

then bile dah bace & tengok sendiri, 1st impression wowwww, then I pergi ke blog dan vlog untuk selidik lebih lanjut, berminat untuk tau ape yang ada pada blog tu

then bile dah tengok punye tengok, serious best & bakat dye teserlah, ape yang beliau ulaskan dalam Vlog beliau adalah benda yang betol

nak cakap banyak pom tak guneeee, pergi blog dan vlog untuk mengetahui owner blog tersebut & tengok sendiri Vlog beliau

kata ati: selamat datang bulan mac :)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

wahida on March 1, 2011 at 1:02 PM said...

lamanya akak x singgah sini...
zaty sihat?

zati on March 1, 2011 at 1:11 PM said...

@wahida
alhamdulillah zaty sihat kak :D

nazrul ashraff on March 1, 2011 at 3:53 PM said...

wiii..nak kena jengujk ni..

zati on March 1, 2011 at 5:11 PM said...

@nazrul ashraff
jenguk jangan tak jenguk, cepat2 :D

tengkorakemas on March 3, 2011 at 3:03 PM said...

kalaulah internet berkelajuan cahaya..=_=

zati on March 3, 2011 at 7:59 PM said...

@tengkorakemas
hihik zati fhm *haishh line nie* =.='

teddyuna on March 5, 2011 at 5:01 PM said...

wah zaty lame xdengr cter.. cm ner sht?

zati on March 5, 2011 at 6:09 PM said...

@teddyuna
hihik alhamdulillah zati sihat :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!