Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, February 27, 2011

bloglist the most superb vampire

hello readers, oke harinie I nak join bloglist sama ini budak nakal, siapakah dye? dye laa yang I cerita tentang blogger nie macam dah lama kenal tapi baru je kenal


hensem tak hensem tak?? oke dye single & available lagi tuuu, cepat pergi terjah ke blog dye lalala *tak boleh puji lelebih sebab takot dye tak tido malam* :P

I nak join bloglist dye tapiiiiii kene jawab soalan dye dulu *banyak songeh kau kann nazrul* hahaha :P

dye tanye kenape I patut masuk dalam bloglist dye & sebaris dengan blog-blog superb nie??
  • oke nak jawab nie, kenape ye? sebab blog I superb macam blog dye gyhahahaha *jawapan minta lempang*
nazrul, aku harap kau puas hati dengan jawapan aku nie, aku jujur dengan kau nie, tiada yang benar melainkan yang benar erkkk

so kene tag dua orang, nak tag trex & farah

kata ati: jom reramai join bloglist dye, moh terjah >> bloglist the most superb vampire

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

Firdaus Kasim on February 27, 2011 at 4:11 PM said...

wah, lepas nie sy nak join juga lah.. hehe..

anyway, zati apa kbr? lama x dgr cerita.. hehe..

nk tanya, blog kisahcintasayang.blogspot.com adakah menjadi penyumbang traffic source blog zati? sbb banner blog zaty masih lagi terpampang kt sana

Cara-Cara Blogwalking yg Betul

zati on February 27, 2011 at 8:12 PM said...

@Firdaus Kasim
jom join, ape salahnye hehe

alhamdulillah sihat, lately nie bz sikit, maaf sebab dah lame tak berBW

yup, ia menjadi sebagai penyumbang kat blog zati, thanx a lot sebab sudi letak banner zaty kat situ :)

nazrul ashraff on February 27, 2011 at 10:19 PM said...

arghh!! haha..malunya aku..ok, sah malam ni susah nak tidur..ha-ha..btw,thnks coz join.wii..

zati on February 27, 2011 at 10:56 PM said...

@nazrul ashraff
hahaha ececeh malu konon, naseb baek kau ckp kau SUSAH nk tidur tapi bkn TAK TIDUR lala, welcome :)

nur afiqah hani on February 27, 2011 at 11:42 PM said...

hee mmg superb! superb pinkish! waaa :D

zati on February 28, 2011 at 1:37 AM said...

@nur afiqah hani
huhu belum sampai tahap superb lagi dear, I sesaje memaen ngeee, kalau pinky blog tu betol hihik :)

amal_fc1303 on March 5, 2011 at 1:47 AM said...

gud luck.
moga menang la yer..

zati on March 5, 2011 at 2:55 PM said...

@amal_fc1303
thanx

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!