Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, June 9, 2011

"HOI...TIME PAGI JE MUKA KAU ONLINE...HAHAHA"

segmen dari lelaki seksi, segmen nie ""HOI...TIME PAGI JE MUKA KAU ONLINE...HAHAHA"

I admit I selalu on9 pepagi buta sampai subuh kadang tak tido pun ada padahal hape benda hadap depan lappy pun tatau

bukan I sorang je yang on9 sampai pagi buta, ada je blogger lain on9 sampai pagi buta, ingat I tatau ke? hahahah

nak tahu siapa blogger tu? jom kita terjah dorang jom



muka dia nie memang wajib nampak, sampai subuh kot muka dia nie kat fesbuk tuuu, nak tahu apa yang dia buat? nahhhh jawapan dari dia
  • bertwitter
  • blogwalking
  • tengok video youtube
  • dengar lagu
  • melalak sorang-sorang
padan pun kau on9 lelamer amal oiii heheheh, banyak aktiviti yang kau buat




haiiiiii abam KSP *pengsannn lapan-puloh-saat oke itu tipu*, dia nie blogger kedua yang selalu menepek on9 lelame macam I juga

KSP buat apa ye on9 lelama sampai pagi subuh?
sekarang nie dia tengah exam, so dia study
lawak laa KSP nie hehehe, oke study sampai pagi subuh agagaga, harap KSP dapat dean list sem nie, amin :D




hallu abam topan ekeke (mintak lempang), jangan main-main dengan abam nie, datang taufan dia kang abis ribut melanda (ingatkan serius sangat dia nie tapi dia oke jek, not bad)

topan topan, agak-agak ape erk yang kau buat on9 sampai pagi subuh? haaa ape dia? kau buat ape?
dia suka update entri pepagi sebab time-time waktu pagi subuh nie kepala dia ligat berfikir, at the same time dia suka blogwalking sebab tak ada gangguan dari twitter atau facebook, so dia tak perlu nak bukak bebanyak tab & layan semuanya sekaligus 
pftttt padan pun aku selalu nampak kau hihihik




haiiii sayam hehehehe *gelak sopan oke sila muntah sekarang*, muka dia nie pun sama...nak tahu dia buat apa?
  • dia tak tido biasanya dia mencari ilham untuk update blog
  • menjenguk FB
  • layan timeline twitter 
  • berwebcam dekat skype
  • menunggu loading dekat youtube (al-maklum kalau line lembap memang cenggitu, kena tunggu loading habis)
  • main gitar 
  • chatting dekat mirc



ini blogger terakhir yang I nampak selalu on9 tahap sampai pagi subuh, I tatau apa yang dia buat...kau buat ape akram on9 sampai pagi subuh?
dia tolong sign up accounts untuk member dan cousin dia buat gambar yang macam dekat profile picture fesbuk dia serta tengok perkembangan tentang lada gaga
rajin gilerr kau akram hahah, bagus

dah habissss segmen terjah, itu dia blogger paling aktif waktu pepagi buta, paling teraktif dekat fb I miahahah

kata hati: korang pun mesti ada yang on9 sampai pagi subuh kan, paling tak pun on9 sampai pukul 2-3 pagi, korang buat ape ye? jom share :))

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

14 kritikan membina:

M Fizan on June 9, 2011 at 7:15 AM said...

geng2 burung antu? x tido mlm tp siang..hehehe

follow #911..klau baik, follow me too ^_^

cik_zetty on June 9, 2011 at 7:18 AM said...

@M Fizan
geng2 burung antu? burung antu dah common sangat, tukar kelawar pulak, comel je hihihik :p

Taufan Bin Ribut on June 9, 2011 at 7:20 AM said...

meh sini meh aku lempang ko laju2.hahha..alamak terharu boboi belog buruk ni ade..huhuu..maseh ye zati ^_^ nak doplosen main jauh2..hahaha..

cik_zetty on June 9, 2011 at 7:32 AM said...

@Taufan Bin Ribut
sampai hati kau nak lempang aku, mentang aku hanya blogger yang melukut di tepi gantang wakakaka :P

u're welcome, doplosen? iskk abam topan nie, tanak doplosen, nak kepci miahahah :P

Izbeta Shyah on June 9, 2011 at 7:36 AM said...

aku ingat kau tulis izbeta ayam, ahahahaa, ceh siot, yelah, orang pakai internet tumpang ibu punya memang kene redha walaupon dia lambat. complain2 kang penyepak diberi, ahahahahahaha

cik_zetty on June 9, 2011 at 7:39 AM said...

@Izbeta Shyah
hahaha agak sikit aku nak panggil sayang aku (kau) nie ayam kehkeh tapi ayam tu pun aku rasa macam comel jekkk kehkeh

penyepak? hahaha, redha jela kalau kau dapat kihkihkih :P

tengkorakemas on June 9, 2011 at 7:50 AM said...

mcm mana nak online smpai subuh..sekarang musim cuti sekolah adik2 berderet pakai broadband T___T

al_hakim on June 9, 2011 at 7:54 AM said...

wah..nasib tak de..=P

cik_zetty on June 9, 2011 at 7:56 AM said...

@tengkorakemas
hihihi bukan selalu dorang dapat on9 sampai subuh, time nie je TE dapat bagi dorang peluang, lepasnie TE boleh sambung balik on9 sampai subuh sebab cuti sekolah dah nak habis :P

cik_zetty on June 9, 2011 at 7:57 AM said...

@al_hakim
wahhh lega ye? hahahah takpe takpe :P

akmalhilmi on June 10, 2011 at 10:20 AM said...

oh yeahhhh
ada geng aku yeee :)
promote2kn lagik oke :)
tq babe :)

cik_zetty on June 11, 2011 at 9:42 PM said...

@akmalhilmi
hahaha :P

Fuza Beyonce on June 12, 2011 at 9:12 AM said...

ni semua list blogger tegar :p

cik_zetty on June 12, 2011 at 5:19 PM said...

@Fuza Beyonce
hahah tegar tak tegar sangat :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!