Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, June 16, 2011

isu tentang wordless wednesday #2

pftttt selalu I banyak membebel, merepek tak tentu hala...tapi dalam entry ni I tak nak lagi membebel serta merepek dengan banyak lagi tak tentu hala

berdasarkan tentang wordless wednesday #2  nie, dalam entry ni I nak jelaskan hanya dengan doodle, mesti korang boleh faham punye muehehehe




tiba-tiba dalam dilema muahahaha, korang yang baik hati nie boleh tolong settlekan dilema I nie? ngeeeee


ada tak yang macam ni? muehehehe, ok fine hanya watak semata-mata *iskkk macam mana sesat sampai ke sini watak lelaki ni =.=*

kata hati: 1st time up entry guna doodle, saje nak test, thanx to my sifu *padehal tak ada pun declair sifu ke menda*, I belajar semuanya dari dia =)

p/s: cinta ada banyak definisi, dah tahu belum definisinya? nak tahu? jom baca =) <----klik sini

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

Mejuez on June 16, 2011 at 3:18 AM said...

cantik kiut miut awak buat katun ni.. :D sy sukaaaaaaaaaaaaa

cik_zetty on June 16, 2011 at 3:28 AM said...

@Mejuez
muehehehe banyaknya 'aaaaa' kehkeh :P

tengkorakemas on June 16, 2011 at 12:08 PM said...

Doodle, TE tak kisah doodle berkaca mata atau pakai lens. Pada mata TE, doodle tetap cantik..

:D

p/s:semalam ada nampak x nama Zati?

naz & sya on June 16, 2011 at 6:19 PM said...

ni ko taak guna paint an??

cik_zetty on June 16, 2011 at 10:39 PM said...

@tengkorakemas
hahahahah

semalam memang tak nampak nama zati, iskk, memang betul-betul wordless huhu

cik_zetty on June 16, 2011 at 10:39 PM said...

@naz
aku guna paint, aku tak reti guna software lain selain daripada paint =)

Puan Besar Shag Yahaya on June 17, 2011 at 8:04 PM said...

Pergh~ Lepas ni belog ni jadi belog kartunis pulak! Caya lah Zati sayam~

cik_zetty on June 17, 2011 at 9:02 PM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
aaaa jauh lagi perjalanan utk jadi blog kartunis muehehe

Zulfahmi Abidin on June 18, 2011 at 1:16 AM said...

eleh.ini entry sweet nie sebenarnyer ko nak org puji ko mcm tuh kan? kan kan kan?? hehehhe

cik_zetty on June 18, 2011 at 1:40 AM said...

@Zulfahmi Abidin
muahahaha syuttttt diam2 :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!