Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, June 7, 2011

mari melukis bersama

hallu hallu, disebabkan kebosanan melanda, so I try something new, ekceli takdela baru sangat benda nie, dah lama sebenarnye tapi I yang baru buat =.=

semalam I blogwalking, baca itu ini, even I tak tinggal komen tapi I baca, silent reader je hahahah, sekali I jumpa entry tutorial melukis doodle guna paint (lupa link blogger yang buat entry buat tu)

ape lagikkkk....bila bosan tahap paling maximum menguasai diri, I cuba buat....so hasilnya >>>

.



.



.




.




.




.




.

ini hasilnya, saya lah cik_zetty kahkah :))

rasa macam nak gelak pun ada, tak berapa cantik sangat, bukan nak kata tak berapa cantik, memang tak cantik kot

tangan I memang tak ada seni, bab-bab melukis memang I tak reti, kalau mewarna boleh tahan lagi nak-nak guna crayon tapi kalau melukis memang hampehhhh (teringat time dulu-dulu, menang tempat ketiga dalam pertandingan mewarna :P)

time waktu seni dulu....kalau masuk bab melukis je mesti penuhhhhhh meja I dengan habuk pemadam, lukisnya tidak, banyak memadam dari melukis

sebab tu I respek gila dengan orang yang pandai melukis nie, walaupun lukisan dia simple tapi bagi I simple tu cantik sebab I tak reti melukis

so itu 1st try, walau tak cantik mana tapi I tetap berpuas hati sebab I sendirik yang buat doodle tu, terasa kepuasan tu menerjah serta menusuk kalbuku kihkihkih :p

kata ati: ada sesiapa nak tempah doodle tak berapa cantik dengan I? satu doodle RM5 HAHA *lempang* :p
update: oke dah jumpa link blog nya >> macam mana nak buat doodle

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

22 kritikan membina:

momochan on June 7, 2011 at 5:41 PM said...

weyhh ko try lukis muka ak lak weyh...HEHE

cik_zetty on June 7, 2011 at 5:43 PM said...

@momochan
tunggu aku dapat ilham dalam mimpi aku malam nanti, baru aku dapat lukis muka kau HAHA :P

fath aqilah on June 7, 2011 at 6:17 PM said...

comel laaa u lukis.. =)

cik_zetty on June 7, 2011 at 6:24 PM said...

@fath aqilah
heee thanx dear, 1st try..masih banyak I perlu belajar =)

Bella Bell on June 7, 2011 at 6:26 PM said...

ok la tu.. comel je saya tengok... dari saya ni tak reti langsung nak melukis.. :)

cik_zetty on June 7, 2011 at 6:34 PM said...

@Bella Bell
heeee saye pun tak reti lukis2 nie, itupun hanya bernasib baik lukisan menjadi :))

naz & sya on June 7, 2011 at 7:31 PM said...

kah kah kah. no comment .. tapi not bad aaa..

blackroses on June 7, 2011 at 7:44 PM said...

comel doodle...






nak gelang percuma..jom ke blog sis

cik_zetty on June 7, 2011 at 7:51 PM said...

@blackroses

tenkiu, oke i will =)

cik_zetty on June 7, 2011 at 7:53 PM said...

@naz
hahaha ngeng, aku tau kau nak cakap doodle nie comel tapi segan lettew kahkahkah :P

Roxy zai on June 7, 2011 at 7:57 PM said...

olololo~..comel la dear!=)

syieda on June 7, 2011 at 8:00 PM said...

comey la^_^

cik_zetty on June 7, 2011 at 8:14 PM said...

@Roxy zai
heee 1st try, kena banyak practice lagi, btw thanx sygs :D

cik_zetty on June 7, 2011 at 8:15 PM said...

@syieda
heee thanx dear :)

amna on June 7, 2011 at 9:18 PM said...

salamualaik..

ni bukan macam baru tgk tutorial ni. comel la. kemas ^^

fieha on June 7, 2011 at 9:23 PM said...

comel...lukis gune ape ye?

NJJ on June 7, 2011 at 9:28 PM said...

ia nampak kiut
;-)

cik_zetty on June 7, 2011 at 9:31 PM said...

@amna
hehehe thanx, my first try =)

cik_zetty on June 7, 2011 at 9:31 PM said...

@fieha
heee lukis guna paint, btw thanx :)

cik_zetty on June 7, 2011 at 9:32 PM said...

@NJJ
heheh thanx, banyak lagi perlu belajar sebenarnye =)

Raji and Yeen on June 8, 2011 at 12:15 PM said...

hohoho nice try weh ^^
comel jer kau lukis

cik_zetty on June 8, 2011 at 7:52 PM said...

@Raji and Yeen
tehee..thanx :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!