Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, June 21, 2011

punya ghairah nak makan nasi lemak sampai.....

semalam I pergi KPTM untuk settle beberapa problema walaupun bermacam dugaan tapi dengan berkat kesabaran alhamdulillah settle juga =)

dah alang-alang pergi KPTM tu, I nak makan nasi lemak dekat depan hostel I, dah lama tak makan nasi lemak makcik tu, rinduuu

nasi separuh, sambal lebih ..nyum nyum

disebabkan dah lama tak makan nasi lemak makcik ni, punya ghairah I nak makan semalam tapi sempat pulak  hadap twitter

bila dah ghairah sambil hadap twitter apa yang jadi? jeng jeng jeng....


tak sedar noks yang mak ni typo muahahaha, boleh pulak ada yang tolong sedarkan I :))


kawan I retweet balik muahahahaha, rasa macam nak sorok muka bawah bantal sampai esok pagi oke itu tipu

dah tau awak tu ghairah nak makan nasi lemak, makan jela...ini tak, sempat lagi hadap twitter...kan dah typo, kalau orang lain yang tegur agaknye, lagikkk malu mak noks >.<

ditegur tak apa lagi, kalau kena bahan? hahahaha tak dapek nak cakap apa :P

rasa macam nak gelak bila tengok retweet tu, aduiii...apa yang tak kena dengan I sejak dua tiga menjak ni pun tak tahu

rasanye selalu kot I typo macam ni, tak dapat nak dibendung lagik bila I dah typo, aiseyhhh dah lerrr typo, sikap pelupa makin menjadi-jadi pulak =.=

btw nasi lemak makcik tu sedap, bagi I nasi lemak tu terbaik kat area Bangi tempat hostel I dulu, kalau kat seksyen lain I tak tahu sebab tak pernah pergi

hurmmm entah bila laaa agaknya turun Bangi lagi, agaknya itu kali terakhir kot I makan nasi lemak makcik tu huhu T_T

kata hati: entah apa kena dengan aku tiga empat menjak ni pun tak tahu, hurmmmm....

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

fyna on June 21, 2011 at 1:37 PM said...

hehehe..sampai typo e?




jom singgah belog fyna.
ade segmen.
:)
jemput join.

cik_zetty on June 21, 2011 at 2:28 PM said...

@fyna
hehehe

will join, tenkiue for invite me dear :)

Puan Besar Shag Yahaya on June 21, 2011 at 3:46 PM said...

Hahahahahahahahahahaha :D Lawok lah mak ni!

SheyPull on June 21, 2011 at 6:06 PM said...

JEMPU mkn cik zetty...:)
sedap nye nasi lemak neiwh..:)




JOM singgah blog saya nak...bersedialah anda..sebelum terlambat.

cik_zetty on June 21, 2011 at 10:08 PM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
amboi...gelak besar noks ye hahaha :P

cik_zetty on June 21, 2011 at 10:08 PM said...

@SheyPull
hahahaha sentap mak noks :P

tengkorakemas on June 22, 2011 at 11:51 AM said...

dpn kptm yg ada banyak gerai mcm pasar malam tu ye?

cik_zetty on June 22, 2011 at 11:59 AM said...

@tengkorakemas
a'aah kat situ, macam mana TE tahu? heeee

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!