Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, June 14, 2011

tutup kes & antara dealer lens yang boleh dipercayai

pftttt penat tahu pasal dealer pentipu nie? bila baca balik baru perasan "ehh2 garangnya aku, begitu amuk" muahahaha

mana I tak amuk kalau dah kene tipu duit, I tak suka, paling pantang gilaaaaaa orang menipu ni, seriously I tak suka

kepercayaan.
I susah untuk percaya dekat orang, kalau I percaya kat orang tu it means I betul-betul percaya, sila jaga kepercayaan I tu betul-betul, jangan sesekali khianati kepercayaan yang diberikan

kalau I tak percaya? maknanya memang sampai bila-bila orang tu takkan dapat kepercayaan I & I takkan belajar untuk mempercayai T___T (bunyi macam kejam)

bagi I...kepercayaan bukan senang-senang boleh dibagi, susah tahu....bila kita dah percaya it means orang tu boleh dianggap special dari yang lain

jangan fikir special dari yang lain tu bercinta atau seumpanya tapi special dari kawan-kawan yang lain

macam mana nak dapatkan kepercayaan orang lain? errr itu I tak tahu, sometimes perangai kita pun mempengaruhi untuk mendapatkan kepercayaan orang lain

berbalik pada kes kena tipu tadi....so disebabkan ugut punya ugut, psiko sikit je...terus menggeletar

I dah dapat balik duit I tu, baru kau tahu ye....bila aku percaya kau, jangan salah gunakan kepercayaan tu tahu

I dah deal dengan owner tu, kalau dia pulangkan balik duit I...I akan delete post tentang dia, win-win situation, dua-dua dapat benefit, alhamdulillah settle akhirnya =)

kat sini I nak promote sikit lens shop yang boleh dipercayai dan lepas ini I cuma akan berurusan dengan dorang je kot



coming soon teheee, dia kawan I & pernah jumpa pon

so far ini sahaja yang I boleh percaya sebab I pernah shopping kat sana, tak pernah ada apa-apa masalah, korang boleh click terus pada nama dorang untuk tengok lens shop diorang

tak bermakna dealer lain tak boleh dipercayai...I tak cakap yang lain tak boleh dipercayai, jangan salah faham, pengalaman yang lepas mengajar I untuk berhati-hati lepas nie untuk beli lens by on9

shop itu hanya untuk lens sahaja...tak termasuk barangan yang lain, barangan yang lain I tak tahu sebab tak pernah lagi beli barang-barang lain by on9 (serikkk aku kot)

kata hati: masing-masing dah dapat benefit, dah diam, lain kali jangan salah gunakan kepercayaan orang lain & pengajaran untuk aku kali nie hati-hati membeli by on9
p/s: dah delete old post, kalau cari memang takkan jumpa kehkeh :D

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

GR on June 14, 2011 at 9:46 PM said...

tolonglah percaya kat GR juga.. :D

Puan Besar Shag Yahaya on June 14, 2011 at 9:47 PM said...

Haha :D Tahu ketaq kepala lutut dia. Keke. Hebat lah Zati ni. Clap clap~

cik_zetty on June 14, 2011 at 9:50 PM said...

@GR
errrrr *fikir sampai tak terfikir*

cik_zetty on June 14, 2011 at 9:51 PM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
hahah takdela, orang macam tu tak boleh bagi muka huhu T_T

Bulan on June 15, 2011 at 11:47 PM said...

alhamdulillah dia da pulangkan duit u :).thanks for advertise my blogshop dear :)

cik_zetty on June 16, 2011 at 12:08 AM said...

@Bulan
alhamdulillah =)

u're welcome sis, lagipun zati kenal sis & pernah berjumpa =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!