Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, June 13, 2011

dua hati menjadi satu version doodle


manusia tidak lari dari perasaan untuk saling sayang menyayangi, lengkap melengkapi di antara satu sama lain teheeee~

ehh2 terjiwang pulak pepagi ni, salah blog laaa entry kali ni, entry ni sesuai untuk dimasukkan dalam blog cinta dan manusia bukan kat dalam blog personal, isk3

kata hati: hanya doodle semata-mata, tak ada kena mengena dengan yang masih hidup lalala :))

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

16 kritikan membina:

♥yaya budak suka embun♥ on June 13, 2011 at 7:54 AM said...

comel :D

Azmie on June 13, 2011 at 8:09 AM said...

cantiknyer... =)

cik_zetty on June 13, 2011 at 8:35 AM said...

@♥yaya budak suka embun♥
heheh thanx =)

cik_zetty on June 13, 2011 at 8:35 AM said...

@Azmie
heheh tenkiu :)

tengkorakemas on June 13, 2011 at 10:21 AM said...

terlajak perahu boleh diundur, terlajak publish jadi spekulasi xD

cik_zetty on June 13, 2011 at 1:17 PM said...

@tengkorakemas
heheheh comel je peribahasa baru TE tu :))

AL AZRUL on June 13, 2011 at 3:10 PM said...

wewittt...bleh gosip2 nih....haha

cik_zetty on June 13, 2011 at 3:15 PM said...

@AL AZRUL
hahah alang2 nak gosip, gosip kat KSB... meriah trafik datang kat blog zaty nie kehkeh

azrul kaki gosip KSB :p

AL AZRUL on June 13, 2011 at 3:38 PM said...

@cik_zetty
awak idola sya dlm dunia godip2 nih..haha

cik_zetty on June 13, 2011 at 3:59 PM said...

@AL AZRUL
auchhhh terharu >.<, tak sangka ada yang jadikan saya idola kahkah :P

nanad on June 13, 2011 at 4:04 PM said...

awwww..sweet :)

cik_zetty on June 13, 2011 at 4:06 PM said...

@nanad
heheh sweet kan doodle tu, comel je tengok lalala :D

Raji and Yeen on June 13, 2011 at 6:08 PM said...

hohoho comel2 ;D

cik_zetty on June 13, 2011 at 6:13 PM said...

@Raji and Yeen
heheh thanx >.<

Puan Besar Shag Yahaya on June 17, 2011 at 8:07 PM said...

Nanti Zati design kad kahwin utk Shag~ Macam comel je kad kahwin ada doodle :P

cik_zetty on June 17, 2011 at 9:00 PM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
muahahaha kad kahwin erk? kad tunang pun boleh...ehh2 tunang ada kad ke? lalalala :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!