Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, July 10, 2011

genap dua tahun dan berniat untuk review beberapa blogger

epy besday to u, epy besday to u, epy besday to ZATI AND LAPPY, epy besday to u (sambil tepuk tangan, tiup lilin)

hari ini 10/7/2011 bersamaan dengan hari ahad telah menunjukkan genap sudah dua tahun I menceburkan diri dalam dunia blogging


selama dua tahun bermacam dugaan yang I lalui, naik turun pun ada sampai terfikir untuk delete blog tapi paling common pun private je kahkah

gilaaa nak delete, sayang kot huhu, bermacam coretan dalam blog ni yang telah I coretkan, pelbagai rasa I dah coretkan dalam blog ni

di kesempatan ini, I berniat untuk review beberape blogger yang sentiasa sokong I, sentiasa alert dengan perkembangan blog ni (kembang lerrrr sangat)



blogger petama adalah hazwan, kenape I pilih dia? sebab dia adalah blogger pertama yang follow I masa I buat blog dahulu, tak ada yang pertama tak ada juga yang lain..ye dak?

dulu I agak rajin komen entry beliau, I suka masuk blog kengkawan I, kalau tak komen pun itu bermakna I tak ada idea untuk komen

dari komen merapu, silent reader pun dah cukup..tapi hazwan dah lama tak update blog, bz maybe ataupun pelbagai kemungkinan yang I sendiri pun tak tahu

agaknya bila I berkesempatan untuk jumpa dengan hazwan ye? ngeee =)



blogger kedua adalah TE, TE stands for Tengkorak Emas, kenapa I pilih TE? sebabnya TE adalah salah seorang blogger yang selalu komen entry I

komen bukan setakat komen tapi beliau juga ada menegur mana-mana part yang patut dia tegur I, cara dia tegur pun berpatutan, tak membuatkan I rasa nak membangkang

tak kira laa entry I macam bangang-bangang pun dia pun still komen, kau bayangkan kan..tak ke rasa terharu bila entry yang korang rasa bangang pun ada orang komen? itu bermakna orang itu alert

thanx so much TE, bila agaknya dapat berjumpa TE ni ye? heheh =)


blogger yang ketiga dikenali sebagai shag, beliau follow I, kenal I masa aiz batu campur review header blog I, siapa kenal aiz batu campur? alaa designer terhebat pada satu masa dulu, tak kenal? errr tak dapat I kenalkan sebab beliau dah tak mencebur lagi dalam dunia blogging T_T

dulu I ingatkan shag lebih muda dari I tapi ternyata I silap, dia pangkat kakak..."haiiii kakak shag heheh", kenapa I pilih shag?

sebab beliau pun rajin komen entry I, ada je benda terkadang sampai tersengih pun ada baca komen beliau, dia adalah blogger kedua yang rajin komen entry I selepas TE

I dah dapat jumpa shag hehe, seriously suka...minggu depan kita detim-detim lagi tahu sayam =)

bagi I...TE dan shag adalah blogger yang peramah dan mesra-mesra gittew, dorang memang rajin komen entry blogger, bukan entry I je dorang rajin komen, entry blogger lain pun dorang rajin komen =)

bukan bermakna I tak review yang lain dorang tak alert, dorang tak sokong I segala bagai, jangan salah faham, nak review semua takut panjang sampai ke lantai entry ni nanti hehe

kesimpulannya I nak ucapkan terima kasih pada semua tak terhingga, silent reader ke (ehhhh ada silent reader ke blog aku, bajet diva ke ape haktuihhh) tak silent raeder ke, semuanya I ucapkan terima kasih, tanpa korang siapa laa I...nothing =)

moga ZATI AND LAPPY terus maju ke hadapan walaupun banyak yang karut marut je, even karut marut pun..ini laa benda yang I sayang, yang banyak mengajar I something new =)

kata hati: pejam celik pejam celik tak sangka dah dua tahun aku dalam dunia blogging, masih banyak lagi benda yang perlu dipelajari

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

meaw on July 10, 2011 at 5:57 PM said...

waaahhhhh! tahniah,dua tahun dah dia ye...memang syg ler nak delete,heee :D

cik_zetty on July 10, 2011 at 7:41 PM said...

@meaw
hehe thanx, masih baru lagi tu dua tahun..yup sayang, siapa tak sayang blog hehe :D

tengkorakemas on July 11, 2011 at 10:28 AM said...

hepi birthday to Zati and Lappy!

clap clap clap xD

thanks Zati sebab sudi review TE :)
er kalau ada tersalah, terkasar bahasa TE minta maaf tau hehe

dulu kenal Zati juga dari aiz, bila dia tunjuk design header untuk blog ni

cik_zetty on July 11, 2011 at 12:37 PM said...

@tengkorakemas
thanx TE ^^

u're welcome =)

it's oke, thanx sebab sudi tegur zaty mana-mana part yang patut zaty ditegur hehe :D

ouhh i see, sekarang baru zaty tahu heee =)

Hans on July 11, 2011 at 1:05 PM said...

owh
dah setahun ekkk
bagus2
semoga gembira berblog
:-)

Apabila Aku Meminati Drama Dan Filem Dari Korea Dan Jepun

cik_zetty on July 11, 2011 at 11:12 PM said...

@Hans
dua tahun wak hehe, thanx :D

lilypelangi on July 12, 2011 at 3:18 PM said...

happy beday blog ! :D

cik_zetty on July 12, 2011 at 6:23 PM said...

@lilypelangi
thanx sayam :D

budakmengong on July 31, 2011 at 6:21 AM said...

selamat hari tua ea belog.hehe

cik_zetty on August 1, 2011 at 3:34 AM said...

@budakmengong
hehe blog nie muda lagi btw thanx :D

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!