Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, August 1, 2011

selamat datang bulan paling mulia

fuhh fuhh *tiup tiup habuk*, dah lama kan I tak update *ada aku kisah kau update ke tak*, bila dah lama tak menulis...rasa macam kekok pun ada

bila menulis padam balik, bila menulis padam balik *sigh*, ekceli ada banyak benda nak update tapi masa tak mengizinkan *cehhh kau, konon...alasan tipikal :p*


tanpa membuang masa...saya Nur Izzati oke cut.....I cuma nak ucap selamat menyambut bulan Ramadhan, moga puasa tahun ini akan lebih memberi makna dan lebih baik dari tahun lepas ye dak? =)

puasa puasa juga tapi time berbuka tu beringat wahai kawan-kawan *pesan kat diri sendiri juga*

kawal sikit nafsu, jangan sambar semuanye...lepastu time dah berbuka puasa bangun tak larat, terawih pun entah ke mana ye dak? *pesan kat diri sendiri juga*

kata hati: sedih...sebab 1st puasa tak dapat berbuka dekat rumah *kesat air mata* T___T

p/s: benda nie laa penyebab I malas untuk update blog LOLOLOLOL :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

5 kritikan membina:

Anem arnamee on August 1, 2011 at 7:34 AM said...

Huwwaa..salam ramadhan, comey:)

cik_zetty on August 1, 2011 at 6:49 PM said...

@Anem arnamee
salam ramadhan dear =)

cik asam jeruk on August 25, 2011 at 11:53 AM said...

hye zati, salam kenal n salam ramadhan. da folow blog ni :)

tengkorakemas on August 29, 2011 at 1:47 AM said...

zati! dah nak raya ni! hehe nasib baik TE dapat cuti huhu lau x 9 bulanla kat pusat latihan maritim tu..

selamat hari raya zati!maaf zahir batin ye ^___^

cik_zetty on August 29, 2011 at 4:44 AM said...

@tengkorakemas
ouhhh TE kat pusat latihan maritim, patut blog dah lama tak update (aku cakap orang, aku pun sama haha) heee

selamat hari raya TE, maaf zahir & batin =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!