Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, July 1, 2011

nak tahu respond korang tentang..........


KORANG PERCAYA TAK DENGAN QUOTE YANG ORANG SELALU SEBUT-SEBUTKAN "TERIMA ORANG YANG SAYANG KITA BUKAN KITA SAYANG ORANG KELAK ORANG TU AKAN LEBIH MENGHARGAI KITA", ERKKK KORANG PERCAYA??? 


NYATAKAN SEBAB SEKALI KENAPA KORANG PERCAYA/TAK


NAK TAHU RESPOND SEJAUH MANA, NANTI I AKAN UPDATE SIAP DENGAN PRINT SCREEN SEKALI KORANG PUNYE RESPOND TU


kata hati: update blog dah macam =.=, update punya besar...ekceli nak besar lagi tapi itu yang paling besar rasanye lalalala




LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

16 kritikan membina:

FarzanaAhmad on July 1, 2011 at 12:35 PM said...

stuju...

sebab :

kalau kita terima orang yang kita cinta, tak semestinya orang itu cintakan kita seperti mana kita cintakan dia

kalau kita tima org yg cintakan kita,
dia akan lebih menghargai sebab saat kita tima dia, kita mungkin terima sebab kesian apa bagai...bnut believe me, cinta yg dtg stlh dicintai org lain lbh indah...lbh manis..sbb akn lbh dihargai berbanding yang memiliki insan yang kita cinta

cik_zetty on July 1, 2011 at 12:38 PM said...

@FarzanaAhmad
wow speechless bila dapat jawapan nie hehe, btw pengalaman ke dear? :)

thanx 4 ur respond sygs :D

l i t t l e m i n n i e on July 1, 2011 at 1:00 PM said...

btol lah 2 .... patot sayang kat orang yang cinte kan kite ... 2 lebih baik drpd kite cinte kat org sedangkan org 2 x lah sangat cinte kat kitew .. hehe... btol ka ?
owner yang cantek molek .... mcm kenal lah ... nk tye sumtink ny ... t jenguk2 lah kitew kat blog ea ...

http://www.shukaagitar.blogspot.com

cik_zetty on July 1, 2011 at 1:03 PM said...

@l i t t l e m i n n i e
macam tu ke? huhu seriously speechless dengan jawapan korang huhu, thanx 4 respond dear

btw u nak tanye ape ye dear? boleh tanye melalui komen nie ataupun kat fanpage i, mana2 pun boleh...sedia untuk membantu :)

Doktor Cinta Metal on July 1, 2011 at 7:17 PM said...

terlebih dahulu izinkan saya bertanya saudari, apakah niat saudari bercinta?

ada yg jatuh cinta sebab dia merasakan org yg dicintai serasi baginya, manakala org yg mencintainya kelihatan berbeza

jika itu berlaku, ketahuilah persamaan hanya cukup utk jatuh cinta..tapi perbezaan perlu untuk hidup bersama

maka bagi saya, jika org yg mencintai kita cukup baik dari segi agama, rupa, harta dan keturunan, tiada masalah

cik_zetty on July 1, 2011 at 7:32 PM said...

@Doktor Cinta Metal
sejak bile TE tukar nama pena? hehe

entahlah...zaty masih keliru, seriously sakit otak bile fikir

btw...thanx 4 ur advice TE, i'm appreciate it

ecadwinkyasha on July 3, 2011 at 1:59 AM said...

eca datang mengomen :D

errr,mencintai dan dicintai itu dua perkara yang berbezaa.

bila kita mencintai seseorang itu indah,namun keindahannya mungkin kita saja yang rasa.apa si dia mungkin tidak berasa hal yang sama.dan bila kita dicintai,itu lagi indah.kerana kita tahu kita sentiasa berada didalam hati seseorang.

bila org menyayangi kita,tentu kita akan lebih dekat dihatinya.kita sentiasa dalam fikirannya.manis bila kita disayangi,teras hidup lebih indah.lebih dihargai.tapi bila kita menyayangi seseorang,tidak semestinya kita mendapat pulangan yang sama.MUNGKIN kita hanya berTEPUK sebelah tangan.

bila kita disayangi,kita akan dihargai.BETUL tue.sebab orang tu akan berusaha mendapatkan kita dengan sepenuh hati mereka.berbeza bila kita menyayangi orang lain pula,mesti dalam fikirannya,"ah,aku tak peduli pun xpa,dia syg aku".

so,lebih baik memilih orang yang menyayangi kita,sebab dari caranya menyayangi kita,kita pasti akan jatuh cinta :D

[pengalaman juga neyh]..hehehe

cik_zetty on July 3, 2011 at 4:08 AM said...

@ecadwinkyasha
thanx eca sbb datang mengomen & sudi untuk memberi pendapat

sesungguhnya zati masih keliru :/

Mejuez on July 3, 2011 at 5:46 AM said...

Kau bukan untuk aku lagi jikalau kau masih bersama dengan dia..............Tapi aku tetap masih disini menunggu kau yang bernama cinta setia...

cik_zetty on July 3, 2011 at 8:14 AM said...

@Mejuez
hahaha kaitannya? tak faham kehkeh :P

Mejuez on July 3, 2011 at 11:03 AM said...

tu dari entri ni punta petikak.. ehehehe

saja petik kasi letak komen dekat awak..

http://www.mejuez.com/2011/07/cinta-online-terima-offline.html

cik_zetty on July 3, 2011 at 11:05 AM said...

@Mejuez
muahahaha gitu pulak

Cik Aish on July 3, 2011 at 9:14 PM said...

betul..kadang kadang kita kene lebih hargai org yg sayang kan kita..kerana tu lebih bermakna dr sayangkan org yg belum tentu syg kan kt..

cik_zetty on July 3, 2011 at 9:46 PM said...

@Cik Aish
thanx dear 4 ur respond

✿ cikcimi on July 3, 2011 at 11:43 PM said...

cinta bole dipupuk kemuadian kan. :)

cik_zetty on July 4, 2011 at 1:52 PM said...

@✿ cikcimi
tapi susah sebab makan masa huhu

anyway thanx 4 ur opinion =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!