Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, April 7, 2012

CONTEST: "BANNER SEGMEN SAYA PALING CUN" by ZAMANI 84

selamat pagi korangggg! selesai je subuh & menyusukan anak, I berjongging dari satu blog ke blog... dah lama tak jogging, nak jogging dekat taman pepagi buta sejuk.. so jogging dekat blog gamaknya, heh alasan :P

jogging punya jogging ternampak contest ini, wiwitttttt I pun terjah lelaju, kata jogging dekat blog.. so kena terjah lelaju kuikui (-,-')

klik banner di atas untuk join

ehemmm... macam best, so I nak pertaruhkan banner I yang tak seberapa nak banner sangat lalala~

tak serupa banner untuk diperjuangkan

ekceli I gunakan ini (header) sebagai segmen korang nak kemaskan blog korang takk? itupun sekali je I pernah buat segmen, kali pertama dan kali terakhir KOT =='
surat cinta untuk juri: zati and lappy di bahagian atas tu (belah kiri anda kalau menghadap screen laptop) gambar kecik tu watermak untuk blog I, tak termasuk sekali dengan banner, takut juri salah faham heeee *errrr awak faham tak apa yang saya cuba terangkan? huuuuu~*
ok untuk itu I akhiri dengan apa yang I perjuangkan *ceittt macam berperang pulak.. berjuang bagai*, moga peluang untuk menang adalah cerah secerahnya seperti pagi ini :)

nota lappy: makin kerap pulak update blog, makin nak final exam makin kerap.. elok lettew HAHA~

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

Zamani on April 7, 2012 at 10:02 AM said...

Thanks Dik! Cun ar banner tu~!
Thanks 4 joining k :))
Insya Allah, nantikan keputusannya Isni ni ;)

cik_zetty on April 7, 2012 at 10:18 AM said...

@Zamani
welcome... btw thanx to abang zam too :)

Zamani on April 9, 2012 at 10:26 AM said...

Salam~ Thanks for joining ;) Zam dah sediakan list peserta untuk segmen Zam, jadi sementara menunggu keputusan, jemputlah blogwalking ke blog diorang juga, k ;))

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/contest-banner-segmen-saya-paling-cun.html

cik_zetty on April 9, 2012 at 12:48 PM said...

@Zamani
alright :)

girang [dot] taemin on April 9, 2012 at 1:35 PM said...

dtg sini ^^

girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/contest-banner-segmen-saya-paling-cun.html

cik_zetty on April 9, 2012 at 2:45 PM said...

@girang [dot] taemin
tenkiu, terjah lelaju kat blog dia XD

Zamani on April 9, 2012 at 10:28 PM said...

Adakah anda antara yang bertuah? jom tengok!

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/top-3-pemenang-contest-banner-segmen.html

cik_zetty on April 9, 2012 at 10:52 PM said...

@Zamani
dah tengok, thanx again zam :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!