Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, January 7, 2011

korang nak blog korang kemas tak??

salam readers, disebabkan I sejak-tiga-empat menjak nie I tolong orang repair blog, make-up blog orang, tetibe arinie I terlampau rajin sangat nak buat segmen tentang repair blog

selalunye I join segmen orang & I tau muke I nie muke segmen haha tapi kali nie I yang nak buat segmen, sementara I ada masa sebelum balik kolej nie

nak join tak?? nak join jom tengok syaratnye...senang je, tak sulit, tak susah, pejam mata pom boleh ngeh3 :P

  • buat entry bertajuk cik zati: nak kemaskan blog
  • letak header zati & lappy, link kan sekali
  • non-follower pom boleh join
  • terangkan sikit ape yang korang nak kemaskan tu, tang mane yang korang nak kemaskan
  • tak perlu tag orang *sebab I pom tak suke kene tag2 orang nie muehehe*
  • dah siap?? lepastu post link entry korang tu di ruangan komen entry nie
  • tarikh tutup pada 7/01/2011 bersamaan hari jumaat pada pukul 5 petang
ada orang kemaskan blog ikut tutorial akan menjadi, ada yang tak menjadi, ehh2 silap, ehh2 kenape tak boleh, ehh2 itu, ehh2 ini, ehh tensionnye

I akan terjah & komen untuk minta emel, password blog korang sebab I sendiri yang akan buatkan, jangan risau sebab I takkan buat dajal kat orang, niat I cuma satu iaitu nak tolong, kalau takut sangat...korang tukar password lepas I dah settlekan semua

tapi janganla korang buat permintaan...SAYE NAK  BLOG SAYE MACAM CIK ZATI PUNYE BLOG

kalau nak blog korang jadi macam zati punye blog 100% same...oooo-emmmm-giiiii tu memang tak dapek laaa den nak nolongnye kawan oiiii ngeh3, blog I bukan kemas mane pom :P

kalau bab-bab header, banner & segala bab yang berkenaan mengenai kreativiti hasil tangan, tu pom memang eden tak dapek nak nolong

yang zati boleh tolong hanya untuk melibatkan kekemasan sahaja, contohnye korang rase blog korang messy, nak kemaskan itu ini tapi tak tau, haaa itu yang I dapat tolong & itu yang I maksudkan =.='

oke, apelagi..berminat?? sementara I tengah rajin nie kotttttt hihihik, kalau tak ada yang joinnnn, I akan tutup segmen nie sebab segmen tak laku :P
lepas dah buat entry berkenaan segmen nie, korang hantarkan emel & password blog korang melalui emel di g.juice[at]yahoo[dot]com
SEGMEN DAH POM TUTUP, MAAF KERANA SEGMEN DITUTUP LEBIH AWAL DARI JANGKAAN

kata ati: ghasak laaa kau zatii oiiii kena semak tutorial banyakbanyak lepas nie haha XD

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

45 kritikan membina:

meaw on January 6, 2011 at 3:44 AM said...

btw,blog kamu kemas :D
i loikeeee..

rasa meaw boleh menang tak ?komen entri ni.. http://letopkeypad.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html

IKRAM on January 6, 2011 at 3:49 AM said...

zati tolong buatkan header boleh? muehehehehe

zati on January 6, 2011 at 3:50 AM said...

@meaw
tidak sekemas blog kamu hahahak

zati on January 6, 2011 at 3:51 AM said...

@IKRAM
boleh, ikram bagi duet pastu zati bagi duit tu kat designer untuk design header ikram agagaga :P

Ejoy on January 6, 2011 at 4:30 AM said...

mmg kemas pink lagi..hhuhuhu....

zati on January 6, 2011 at 4:33 AM said...

@Ejoy
pink itu menawan miahaha :P

farra8979 on January 6, 2011 at 6:16 AM said...

blog ni comel sbb pinky2... me loike!

Puteri Iqa Izyan on January 6, 2011 at 8:23 AM said...

huhu... smga lps ni rmai lah blog yang kemas ;))

menusuk hati on January 6, 2011 at 8:43 AM said...

Serabutnya blog ni!!Hakzk!!Gurauan pagi khamis..Best2!

CIK TOM on January 6, 2011 at 9:40 AM said...

wah rajinnya..bagus2!!

anith chan on January 6, 2011 at 10:09 AM said...

saya nk jugak..

hehehe
http://anithchan.blogspot.com/2011/01/cik-zati-nk-kemaskan-blog.html

zati on January 6, 2011 at 10:21 AM said...

@menusuk hati
hahaha btw thanx XD

zati on January 6, 2011 at 10:22 AM said...

@CIK TOM
terlebih rajin nie hehe

zati on January 6, 2011 at 10:22 AM said...

@anith chan
whoaa, oke sygs sekrang juga zati terjah heee =)

zati on January 6, 2011 at 10:26 AM said...

@farra8979
hehe thanx sygs XD

zati on January 6, 2011 at 10:26 AM said...

@Puteri Iqa Izyan
insyaallah, moga-moga gitu laa ngeee

momochan on January 6, 2011 at 10:45 AM said...

http://nuovefiabe.blogspot.com/2011/01/cik-zati-nak-kemaskan-blog.html


ok da...HEHE

ms ayu on January 6, 2011 at 11:22 AM said...

ms ayu dtg nak juin ni link ya..

http://yuyulicious412.blogspot.com/2011/01/cik-zati-nak-kemaskan-blog.html

Shag on January 6, 2011 at 11:31 AM said...

Shag nak Zati jadi penasihat Shag! :D

http://shagcomot.blogspot.com/2011/01/cik-zati-nak-kemaskan-blog.html

layla leman on January 6, 2011 at 12:39 PM said...

wah...ahahaha....thanx zati wat entry ni=)
nk jugak2..ahaa


http://laylaluckystars.blogspot.com/2011/01/cik-zati-nak-kemaskan-blog.html

zati on January 6, 2011 at 12:58 PM said...

@momochan
oke, akan diterjah hehe :)

bieyhanny.blogsport.com on January 6, 2011 at 1:33 PM said...

boleh i juin you tak?????i ni baru lg gan blog-2 ni so sila beri tunjuk ajar ye sifu!!!!

Nescafe ais on January 6, 2011 at 2:22 PM said...

Saya pung nak jugak..hehe

zati on January 6, 2011 at 2:28 PM said...

@Nescafe ais
hahak sifu tutorial dah datang hehe XD

zati on January 6, 2011 at 2:29 PM said...

@bieyhanny.blogsport.com
boleh dear, sifu?? I belum lagi tahap sifu, bawah u yang komen nie yang sifu dear muehehehe

wahida on January 6, 2011 at 5:04 PM said...

dtg nak bg support neh...

zati on January 6, 2011 at 5:31 PM said...

@wahida
whoaaa thanx akak =)

PuPeL on January 6, 2011 at 7:38 PM said...

baru nak mintak dah tutup..huwaaaaa nages!

deCrewz on January 6, 2011 at 8:07 PM said...

WP boleh cik zati?

saljuhumairah on January 6, 2011 at 8:14 PM said...

http://saljuhumairah.blogspot.com/2011/01/cik-zati-nak-kemaskan-blog.html
finish already...sempat lagi ke zati?

KaiShu_Haikal on January 6, 2011 at 9:50 PM said...

saya suka tgk blog yang kemas tapi... nak soh orang buat bg kemas rasa mcm sikit xbes pada saya sbb dah jadi xmencabar.. tapi saya promote blog ni pada orang hehehe...klu klu ada yang berminat. Xpe kan?

sicomot-comel on January 6, 2011 at 10:27 PM said...

alaa...kak zati,,baru nak mintak tulun watkan header utk Comot..huhuhu
*menangis kejap* =,='

zati on January 6, 2011 at 11:45 PM said...

@PuPeL
huhu laen kali bile zati free zati buat lagi segmen macam nie hihik XD

zati on January 6, 2011 at 11:46 PM said...

@deCrewz
erkkk?? =.='

zati on January 6, 2011 at 11:46 PM said...

@saljuhumairah
dear, zati akan pertimbangkan

zati on January 6, 2011 at 11:47 PM said...

@KaiShu_Haikal
hahaha betul2 tapi sekali sekala tolong orang tak salah, promote?? susah2 aje ngeh2

zati on January 6, 2011 at 11:48 PM said...

@sicomot-comel
header zati tak pandai sygs hahahak :P

YUZI on January 7, 2011 at 12:49 AM said...

kemas n simple! sungguh nice blog kamu ni.. hehe

zati on January 7, 2011 at 1:07 AM said...

@YUZI
hehe banyak lagi blogger-blogger lain yang lebih kemas n simple, btw thanx =)

Adem and Cats on January 7, 2011 at 9:00 AM said...

rasa kemas tiap2 hari buat housekeeping hehehee

adem n cats

zati on January 7, 2011 at 11:35 AM said...

@Adem and Cats
hehehe

Mar on January 7, 2011 at 11:50 AM said...

wah rjinnya nak mengemas blog kawan2,..
btw good luck ea miss

zati on January 7, 2011 at 12:40 PM said...

@Mar
heeee terlebih rajin sebelum naek kolej, btw thanx dear =)

Izwan on January 7, 2011 at 3:57 PM said...

baru tau hari ni.. haha.. blog ni ok gak, slider utk menus tu menarik..

zati on January 7, 2011 at 4:41 PM said...

@Izwan
tau dari gb ke hahak, btw thanx XD

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!