Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, June 30, 2012

segmen Giveaway jom dialog

Photobucket
sementara tunggu contest I berakhir *lambat lagi*... I nak join benda lain, untuk yang belum join contest menguji minda jom join :)

penat berjogging dari satu taman blog ke taman blog yang lain, ohsem korang punya blog.. cantik+comel.. kacak pun ada agagaga


I jumpa segmen ni weeeee, klik banner untuk join... hadiah best ok, kalau dapat sebelum raya boleh guna di hari raya nanti hihihik

klik gambar untuk pe-tumbesaran

itu I punya dialog, korang punya dialog macam mana? cer cuba try test bakat cer laa cer laa.. kalau nak cer klik dekat banner atas tu ok? :)

nota lappy: dah join belum contest ni? boleh guna masa raya nanti... jimat duit hehe

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

3 kritikan membina:

Cik Fie on June 30, 2012 at 11:33 AM said...

Segmen Ni Dah Dapat Sambutan Ramai La . Hope Join Segmen Baru YG Gempak Ni Ramai2 K . SEGMEN AKU NAK JADI BLOGGER YANG PALING FAMOUS DI DUNIA . :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/segmen-aku-nak-jadi-blogger-yang-paling.html

cweet pinky on July 1, 2012 at 11:15 AM said...

gud luck :D

@cik_ezati on July 1, 2012 at 5:27 PM said...

@cweet pinky
thanx dear :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!