Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, July 2, 2012

result yang menghampakan

Photobucket
2/7/2012 bersamaan Sepanyol telah menjuarai  EURO 2012, ada I kisah? kahkah.. ekceli I tak kisah Itali atau Sepanyol yang menang sebab my team hanya dapat masuk semi final 

walaupun hanya semi final, hatiku tetap padamu wahai Jerman, setia dak I? setia kan? wkwkwkwk *mohon lempang diri sendiri* >.<

team yang disangka mampu melangkah ke final seperti Jerman kalah kepada Itali.. dan Itali team yang agak kuat kalah teruk 4-0 kepada Sepanyol, kesimpulannya bulat itu bulat macam pipi I

by the way hari ini result I keluar, punya eksaitod mak jemah tunggu sampai pukul 9 pagi semata-mata nak check result 

selang duaplohminit sms masuk, yeay yeay dapat reply.. eksaitod mak jemah bukak sms... ku sangka kan result

namun harapan hanya tinggal harapan, sms yang berbaur cintan ggr ggr... asal sms masuk je maxis, asal maxis je sms masuk.. dahler kuat telan credit, curang pergi dekat celcom baru tahu haihh :P

punoh harapan... dua kali hantar dua kali tu juga takde reply tapi credit kena juga potong hoii, line bz lettew sebab berpusu-pusu student hantar sms check result >.<

tunggu esok lusa haihh nak tahu result, hati dah dup dap dup dap macam jatuh cinta semata-mata nak tahu result

nota lappy: instict kuat mengatakan result sem lepas bakal jatuh merundum :(

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

GR on July 2, 2012 at 11:40 PM said...

hampa. memang hampa baca entri ni. ingatkan betul2 hampa dengan result tu :P

@cik_ezati on July 3, 2012 at 12:03 AM said...

@GR
wawawa takpa, kita sama2 hampa :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!