Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, July 13, 2012

Contest MEGA2012 Hazwan Hairy

Photobucket
auucakkk... lama menghilang *walaupun takde yang kisah*, ekceli sem baru sudahpun bermula.. agak penat sebab berulang dari rumah ke kolej wuwuuuu

ok berhenti seketika cerita yang tidak perlu, kita terus ke agenda yang sebenar, al-maklum I memang suka join contest & giveaway as long as tak merumitkan, kan kan? hehe =)

dalam keadaan sedar tak sedar hari ini kelas pagi, I gagahkan diri juga tak reti nak tidur jenjalan lepastu terjumpa Contest MEGA2012 Hazwan Hairy

lepas dah cuci mata.. apelagi, grab it the chance laa hehe.. jom korang join ramai-ramai, hadiah best woo ^^

klik banner untuk join ^^

itu header penganjur, di sini I sertakan header untuk dipertaruhkan yang tak berapa nak gempak sangat tapi nak juga join, tak kira :))



di sini I sertakan header untuk dipertaruhkan, setiap header pasti mempunyai cerita di sebaliknya, header tu ada muka I, gambar lappy & juga trademark zati and lappy

cerita di sebalik header ini.. seorang penulis (zati) yang tidak dapat berpisah dengan lappynya, lappy tu kekasih hatinya dari dulu sampai sekarang *kononnya laaa kan*, sebab itu diberi nama zati and lappy hehe
*url dekat header tu url lama.. url baru di www.zatiandlappy.com, nak tukar header baru tapi nanti-nanti laa hehe*
ok itu je serba sedikit penjelasannya.. kalau nak join moh ler terjah ramai-ramai di Contest MEGA2012 Hazwan Hairy (klik dekat header penganjur pun boleh)
UPDATE: UNDI HEADER I DI SINI TQ
segala jasa baik pertolongan anda semua amat zati hargai, terima kasih sangatsangat pada yang memberikan pertolongan untuk undi header kita

nota lappy: dah join belum contest ni? ada lagi 2 minggu sebelum contest berakhir, sempat lagi join & gud luck =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

hairy on July 13, 2012 at 8:45 AM said...

selamat pg...wahhh terima kasihh sbb sudi join contest ni...sma2 kita prmosi nnti..all the best tau....comel header tuh..hehe..gudluck

@cik_ezati on July 14, 2012 at 1:45 PM said...

@hairy
sama-sama hehe, tenkiu :)

MISS Z BERCELOTEH on July 18, 2012 at 7:32 AM said...

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

Eca Dwinky Asha on July 18, 2012 at 9:26 AM said...

goodluck zati

Anonymous said...

Assalamu'alaikum. Minta maaf ye wak, kita tersalah sangka dkt awak sbb ingatkan awak nipu pasal penghantaran hadiah, awak hantar lambat (contest wordpuzzle)

rupenye busy. baru baca status fb wak, sorry eh. menyesal huhuhu. harap maafkan saye. terus sukses :)

goodluck in your life btw.

@cik_ezati on September 17, 2012 at 10:42 PM said...

@Anonymous
Waalaikumussalam... terlebih dahulu saya memohon maaf kerana lambat hantar hadiah akibat daripada terdapat sedikit masalah dari supplier saya & kekangan masa untuk menguruskan semuanya

tidak mengapa, saya tidak ambil hati, moga awak diredhai, dilindungi & dirahmati Allah dunia akhirat

:)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!