Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, July 5, 2012

Eqbal Zack: Brisbane Giveaway

Photobucket
siapa nak hadiah yang comel-comel?? kalau nak hadiah yang comel-comel kena teruskan membaca, tak baca tak tahu macam mana nak dapat hadiah yang omel :P



omei tak? hadiah dari oversea lagi.. kalau nak hadiah yang omei macam nie klik Eqbal Zack: Brisbane Giveaway

jangan lepaskan peluang.. grab it ok? mungkin anda yang bertuah.. siapa tahu hehe

nota lappy: awak awak semua nak try test cuba minda? jom terjah sini

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

cikeyrah on July 5, 2012 at 10:52 AM said...

Gud luck dear ;)

@cik_ezati on July 5, 2012 at 11:18 AM said...

@cikeyrah
thanx yunk :)

ejulz on July 8, 2012 at 6:19 PM said...

Salam pkenalan.. join ni jugak.. gud luck. :) singgah sini jugak k.. :) http://kampung-kameq.blogspot.com

@cik_ezati on July 8, 2012 at 6:50 PM said...

@ejulz
wassalam.. thanx.. gud luck juga hehe :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!