Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, July 27, 2012

Pemenang Contest Word Search Puzzle

Photobucket
Alhamdulillah dengan secara rasminya Contest Word Search Puzzle telah pun tamat, mohon tepuk tangan beramai-ramai

seperti yang anda semua tahu, sepatutnya contest berakhir pada 8/8/2012 tepat pada pukul 11:59 pm tetapi I telah mempercepatkan tarikh kerana penyertaan mendapat sambutan yang menggalakkan daripada peserta perempuan


pada kebiasaannya, setiap contest mahupun giveaway di mana-mana blog paling lama pun mesti sebulan walaupun hadiah ciput cinonet lagi-lagi contest, kalau giveaway lain cerita sebab kebiasaannya giveaway memang banyak hadiah hehe 

I amat menghargai atas kerjasama dan kesabaran semua peserta Contest Word Search Puzzle kerana sanggup menunggu selama sebulan, terima kasih banyak-banyak tau

tanpa membuang masa dengan lebih banyak... anda semua mesti tak sabar untuk tahu pemenangnya kan? ok here it is

PEMENANG BAGI PESERTA LELAKI
  • http://pucheh07.blogspot.com/2012/06/contest-word-search-puzzle.html (anuar mohd) - DONE
  • http://caliphshuriken.blogspot.com/2012/07/contest-word-search-puzzle.html (caliph irwan) - DONE
  • http://www.amercorner.com/2012/06/contest-word-search-puzzle.html (hamir rahman) - DONE
  • http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/06/contest-word-search-puzzle.html (joel leslie)  DONE
  • http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/06/contest-word-search-puzzle.html (remy hazza)  DONE
  • http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/contest-word-search-puzzle.html (fakhrul haiyin)- DONE

PEMENANG BAGI PESERTA PEREMPUAN
  • http://syielagilacontest.blogspot.com/2012/07/contest-word-search-puzzle.html (rosila salleh) - DONE
  • http://meklyncorner.blogspot.com/2012/06/contest-word-search-puzzle.html (mek syalyn)  DONE
  • http://izmeejalilah.blogspot.com/2012/07/contest-word-search-puzzle.html (izzah jalilah haris) - DONE
  • http://thelittlefh.blogspot.com/2012/07/contest-word-search-puzzle.html (hamba Allah yang baik) - DONE
  • http://hatiamira.blogspot.com/2012/06/contest-word-search-puzzle.html (ain amira)  DONE
  • http://azieyan89.blogspot.com/2012/07/contest-word-search-puzzle.html (nurul azieyan)  DONE
  • http://pensildanbukunota.blogspot.com/2012/06/contest-word-search-puzzle.html (yasmin aris) - DONE
  • http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/contest-word-search-puzzle.html(rafidah sahid)  DONE
  • http://izatie91.blogspot.com/2012/07/contest-word-search-puzzle.html (nik nor izzati)  DONE
Alhamdulillah dapat sambutan yang menggalakkan, at the first place siyes rasa macam takut sangat nak ambil risiko untuk buat contest

bukan apa, takut contest I buat tu nanti syok sendiri.. tak dapat sambutan & tak ada yang berminat untuk join huhu, InsyaAllah kalau ada rezeki lebih sikit... I akan buat contest lagi

btw I nak ucapkan beribuan terima kasih kepada semua blogger yang sudi join & memeriahkan Contest Word Search Puzzle, terima kasih bebanyak =)

untuk pemenang Contest Word Search Puzzle, mohon pm I di ceritazati dan menghantarkan maklumat seperti  yang berikut:
  • nama penuh (nama dalam IC bukan nama pendek, nama glemer/hot & seangkatan tentera dengannya)
  • umur
  • alamat penghantaran
  • no. telefon
  • jenis hadiah yang anda mahu sama ada secret parfum ataupun bedak arab (Kokuryu Super Summer Cake)- UNTUK PESERTA PEREMPUAN SAHAJA (pat pat kuih lepat, siapa cepat dia yang dapat hehe)
segala maklumat diri peserta akan dirahsiakan, tahniah kepada semua pemenang yang bertuah, yang tidak menang.. jangan sedih-sedih, cuba lagi di lain contest insyaAllah =)

ANDA HANYA ADA SEMINGGU UNTUK BERI RESPOND, JIKA TIADA SEBARANG RESPOND DALAM MASA SEMINGGU, ZATI AKAN PILIH PEMENANG YANG LAIN

NAK MINTA BANTUAN UNDI LIKE UNTUK HEADER PALING POPULAR ----> UNDI DI SINI
(segala jasa baik pertolongan anda semua amat zati hargai tq) 

nota lappy: promosi bedak arab selama 2 bulan sempena bulan Ramadhan (FREE POSTAGE+FREE GIFT EYELINER), btw sesiapa yang berminat nak order bedak arab.. boleh pm I di sini =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

29 kritikan membina:

Dhia Johary on July 27, 2012 at 10:48 PM said...

sedihnyaaa tak dapat,..sobs.. btw tahniah!!!!

Syalyn Asmira on July 27, 2012 at 10:55 PM said...

alhamdulillah! rezeki d bulan ramadhan ;) btw, thanks sb ajak sy join contest awk ni yer? nt check pm fb awk tuk info tuh ^______^

@cik_ezati on July 27, 2012 at 11:13 PM said...

@Dhia Johary
tamau sedih2.. cuba lagi di lain hari, insyaAllah.. thanx sebab sudi join =)

@cik_ezati on July 27, 2012 at 11:14 PM said...

@Syalyn Asmira
tahniah dear, sama2 & thanx juga sebab sudi join contest tak seberapa nie, orite dear zati akan check hehe (^_^)v

Izzati Suhaide on July 27, 2012 at 11:36 PM said...

alhamdulillah...x sangka plak menang..terima kasih banyak yerr zati sbb jmput sy utk join contest ni..nnti sy hntr butiran kat fb..^__^

@cik_ezati on July 27, 2012 at 11:43 PM said...

@Izzati Suhaide
tahniah dear, sama2 & tq juga sebab sudi join contest pertama zati yang tak seberapa nie hehe =)

HanNah on July 27, 2012 at 11:44 PM said...

Xmenang.. Tahniah! :DD

@cik_ezati on July 27, 2012 at 11:49 PM said...

@HanNah
atoto.. takpe, boleh cuba lagi di lain contest, insyaAllah

thanx ye dear sebab sudi join contest pertama zati yang tak seberapa nie =)

syarmimi on July 28, 2012 at 12:12 AM said...

sedih. mengharap untk menang. HAHA. btw , congrates kat sume pemenang. :)

@cik_ezati on July 28, 2012 at 12:19 AM said...

@syarmimi
atoto cuba lagi di lain contest, insyaAllah

tq sudi join contest pertama zati yang tak seberapa nie hehe =)

ikaa on July 28, 2012 at 12:23 AM said...

Tahniah kpd pemenang, btw admin boley sendkan sy jwapn puzle tue x

kat sini erkk

ikaa_mask90@yahoo.com

@cik_ezati on July 28, 2012 at 12:34 AM said...

@ikaa
thanx juga sebab sudi join contest pertama zati yang tak seberapa nie =)

ika punya jawapan betul sebab ika punye list entry ada di http://www.zatiandlappy.com/2012/06/update-senarai-peserta-contest.html

semua list entry yang ada di http://www.zatiandlappy.com/2012/06/update-senarai-peserta-contest.html adalah jawapan yang betul

pemenang dipilih menggunakan random.org dear =)

Lil_me on July 28, 2012 at 1:12 AM said...

Assalamu'alaikum. Thankssss! :)

saya dah hantar detail. >Afriza Natasya. ;)

May Allah bless you ;)

Remy hazza on July 28, 2012 at 1:23 AM said...

alhamdulillah...ade rezeki remy kat sini....amin......
tahniah kepada semua yg berjaya...yg kurang bernasib baik,....cuba lagi next time.... kita sokong semua segmen kengkawan......

caliph shuriken on July 28, 2012 at 3:18 AM said...

congratz kpd semua pemenang ^^

Joel Leslie on July 28, 2012 at 9:48 AM said...

wahhh ada rezeki sini :) thankssssss so much!! dah PMed ^__^v selamat berpuasa!!!

Eca Dwinky Asha on July 28, 2012 at 10:57 AM said...

xmenang pulak dah...hukhuk

Faizul Osman on July 28, 2012 at 11:41 AM said...

tak sempat nk join...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/nice-song-sami-yusof-feat-dato-siti.html

@cik_ezati on July 28, 2012 at 9:17 PM said...

@Lil_me
waalaikumussalam.. sama2, tahniah untuk anda sekali lagi =)

@cik_ezati on July 28, 2012 at 9:18 PM said...

@Remy hazza
tahniah sekali lagi... terima kasih kerana bagi sokongan contest pertama zati, maaf segala kekurangan yang ada :)

@cik_ezati on July 28, 2012 at 9:18 PM said...

@caliph shuriken
tahniah buat anda sekali lagi =)

@cik_ezati on July 28, 2012 at 9:19 PM said...

@Joel Leslie
sama2, tahniah buat anda sekali lagi & tq juga sebab sudi join contest pertama zati :)

@cik_ezati on July 28, 2012 at 9:20 PM said...

@Eca Dwinky Asha
tamau sedih2.. boleh cuba lagi di lain contest insyaAllah :)

@cik_ezati on July 28, 2012 at 9:21 PM said...

@Faizul Osman
insyaAllah boleh sempatkan diri di lain contest hehe.. insyaAllah :)

miz ruha on July 29, 2012 at 1:03 AM said...

tahniah kepada semua pemenang.anda bertuah!!

@cik_ezati on July 29, 2012 at 1:19 AM said...

@miz ruha
terima kasih juga sebab sudi join contest pertama zati yang serba serbi kekurangan =)

AkmaFaizal on August 1, 2012 at 7:52 PM said...

tahniah pada semua pemenang..saye tak menang lagi..huhu..salam ramadhan n selamat berbuka semuaa...

@cik_ezati on August 1, 2012 at 10:43 PM said...

@AkmaFaizal
tak mahu sedih2 kak hehe.. terima kasih sebab sudi join contest pertama zati yang serba serbi kekurangan.. cuba lagi di lain contest insyaAllah, salam Ramadhan :)

cerita best on October 21, 2012 at 2:17 AM said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!