Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, November 10, 2012

haii haii kembali!!!

Photobucket
ada yang rinduuuu kiteeeee tak??? k tak ada *campak lappy, eh?*, btw dah lama kan tak update... almost 4 month tak update

bukan apa hari itu TERsangat bz, memang bz punya bz mengalahkan perdana menteri.. now dah free sikit sebab I tengah cuti sem

plan tengah cuti sem nie sambung lesen L yang tertangguh ritu... I dah belajar bukit dan parking hehe.. penat gua cakap lu >.<
I rasa kereta cikgu kelas memandu tu dara *lol*... seriussss, handbreak ketat gilerrr, agak sakit tak sakit juga tangan, stereng? jangan cakap... berattttttt, nak pulak belajar parking kena pusing habis pftttt berat gua cakap lu (sebab stereng tu bukan power stereng)

so ingat ada masa terluang ni, mana-mana blog yang buat giveaway mahupun contest boleh inform zati di bahagian komen.. I nak join hihi

enough for today.. dah lama tak menulis like seriously rasa janggal sangat.. insyaAllah kalau ada masa nanti I update lagi *walaupun tak ada orang yang nak baca*

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

Cik Ila on November 10, 2012 at 9:13 PM said...

cik ila cmtu gk.Dlu time bljr keta ckup ssh nk tarik handbreak,tekan break pn ssh..stereng xyh ckp..siku smpai langgar pintu kete klu nk pusing.hahhaa

@cik_ezati on November 10, 2012 at 9:25 PM said...

@Cik Ila
kan... balik-balik terus penat, tangan dah sakit-sakit, padahal belajar memandu kot, bukan buat kereta huhu >.<

syiela on November 12, 2012 at 4:16 PM said...

lama betul menghilang :)

@cik_ezati on November 12, 2012 at 8:33 PM said...

@syiela
itulah.. bz sikit hehe ^_^

Secret Garden on November 22, 2012 at 8:40 AM said...

Wah.. lama betul akak menghilang! ehh.. betul ke nak join GA ni? meh.. join.. kat blog ni. pilih je nak join mana satu. haha..

http://secretgardenga.blogspot.com/

@cik_ezati on November 23, 2012 at 3:24 PM said...

@Secret Garden
lama ke? hihi... yup2 ingat nak join GA sementara ada masa terluang nie :)

terima kasih jemput, sekarang juga akak terjah kikiki :D

@cik_ezati on November 23, 2012 at 3:24 PM said...

@Secret Garden
lama ke? hihi... yup2 ingat nak join GA sementara ada masa terluang nie :)

terima kasih jemput, sekarang juga akak terjah kikiki :D

Aril Impian on December 22, 2012 at 11:47 PM said...

dah follow sini yer

http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/contest-saya-si-blogger-awesome-2012-by.html

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!