Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, March 25, 2013

surprise dari blogger masakan terkenal

Photobucket
hari jumaat lepas kita dapat satu parcel terbang melayang dari Sarawak, jauh tak jauh tak? hehe... parcel sampai terus kita buka nak tengok isi dalam, haritu kita dapat dari dia


kali ni parcel tersebut dikirimkan oleh mama dia a.k.a dari salah seorang blogger masakan yang terkenal iaitu aunty reen.. aunty reen bagi kat kita 4 kek cekelat dan dua botol acuan roti jala


isi dalam yang ada dalam parcel tersebut, tinggal tiga bekas sebab lagi satu bekas dah habis dimakan, bangun pagi lepas sarapan terus buka peti sejuk makan kek 

selain tu *dah kenapa aku macam tulis karangan SPM ni errr*, aunty reen ada bagi kita dua botol acuan roti jala.. jeng jeng jeng 


siapa yang berminat boleh dapatkan sekarang dari aunty reen, boleh hubungi aunty reen di emel dan fesbuk seperti yang tertera dalam gambarajah di atas

tapi kan... kita tak reti buat roti jala berkaler-kaler pelangi macam aunty reen buat, roti jala memang kita tahu buat, i mean berkaler macam gambar dekat bawah ni


cantik kan? ni salah satu hasil tangan dari aunty reen, ada banyak lagi... korang google nama reen khan roti jala, macam-macam image keluar... serious cantik


roti jala macam ni yang kita reti buat sebab dah biasa buat macam ni... tak reti buat kaler-kaler tapi kalau tak reti boleh belajar kannnnn? =)

terima kasih dekat aunty reen untuk kek dan dua botol acuan roti jala, kek sedap... ok lepas ni boleh try and error buat roti jala berkale-kale dengan menggunakan dua botol acuan tersebut

ouhh ye, aunty reen ada blog >> air tangan reen khan... macam-macam resipi ada dan dinasihat buka pada waktu malam untuk mengenyangkan perut yang sentiasa berkeroncong
nota lappy: klik dekat air tangan reen khan,  nanti keluar link blog aunty reen, terima kasih sekali lagi aunty.. moga perniagaan semakin berkembang maju dan dimurahkan rezeki 

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

Eca Dwinky Asha on April 4, 2013 at 11:09 PM said...

wah..bestnya kek tu ;)

nurul ain on February 13, 2014 at 8:04 AM said...

salam kenalan....nice blog.

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!