Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, October 30, 2009

ღ kempunan

kempunan?? yeah aku kempunan cam owang pregnant, huahua ( bukan owang pregnant jewp yg buleyh kempunan okies)

lepas jewp baek dari demam, aku kempunan nak makan bubur nasi, duduk kolej, cam biasa makan kat luar, mane aku nak cari bubur nasi?? tanye kat kedai makan, "akak, ada bubur nasi tak?? akak 2 jawab, "tak ada diq", aku sangat23 kecewa sebab kempunan sangat, huhu =(

arinie aku balik umah, disebabkan kempunan ku tak dapat tahan agy, huahua, aku pown masak bubur nasi sendiri..=)

tadaaaa, bubur yang sesangat simple tapi sedap aw, nyummy2, hihi, akhirnyaa, ilang juga kempunan aku nak makan bubur nasi, makan time panas2, perghhh, nikmat tak terkata, hehe

k laaa, sampai d cnie entry aku tuk hari nie, sambil-sambil 2, meyh kita berkongsi ramai-ramai, tentu anda pernah kempunan kan?? apa yang anda pernah kempunan kan??

KEPUNYAAN :


LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

nadirah_nor on October 31, 2009 at 1:06 AM said...

tahniah2...
bwu ingt nk blnje bubur mcD
tgk2 dah masak sndiri..
so x jadi arr blnje
hehe

zaty on October 31, 2009 at 6:21 PM said...

hihi
laa yekew
klu taw ari 2
zaty mnx nor bljne
xyah ssh2 msk
hihi

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!