Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, December 2, 2009

ღ pengakhiran & permulaan

kesudahannya???

siapa tengok al-kisah di atas kat TV plizz shake ur body hehehe, al-maklum untuk pengetahuan anda-anda semua, cerita NENEK KEBAYA ni hangat ditayangkan di slot lagenda pada setiap Isnin – Khamis dari jam 4.30petang hingga 5.30petang, melekat tengok cerita ni, lakonan Diana Rafar dan beberapa artist terkenal di dalam drama tersebut

drama ini berkisarkan cerita dongeng orang tua – tua dahulu, cerita ni memang best dan tidak membosankan, banyak nilai – nilai murni dan unsur – unsur keislaman yang diterapkan di dalam cerita ini

apakah kesudahan cerita nie?? apakah yang akan terjadi pada INTAN SARI?? adakah dendamnya terbalas??? yeahhh, sama-sama kita nantikan sehingga 7 disember nie =)

akan datang ini kerana, 8 desember nanti, akan digantikan cerita Nenek Kebaya dengan cerita Anak Betong, macam tak biasa pula, siapa yang pernah tengok cerita Anak Betong dulu pasti tahu macam mana hebatnya lakonan Fizz Fairus dan Sheila Rusly.

berdasarkan iklan Anak Betong ni kat TV3, mungkin cerita ini akan mengantikan cerita Nenek Kabaya yang tak kurang hebatnya, apa – apa pun, kita tunggulah kemunculan Anak Betong 2 ni, best ke tak…harap – harap lagi best daripada Anak Betong yang pertama tu

*jom ramai-ramai lekat di depan tv, hehe


KEPUNYAAN :

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

1 kritikan membina:

yuyuEyuliAnayusOf on December 8, 2009 at 3:45 PM said...

kte pon ske nenek kebya 2.. :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!