Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, January 30, 2010

~ dah lamer dah

apew yang dah lamer?? dah lamer tak post tentang dia, saper yang dah lamer jadi follower i dari taun lepas, maser i bawu putus cintan dulu, mesti u all taw tentang kisah i dengan dia kan3 huhu ada yang tanya i (dia tak tanya kat dalam nie) naper dah lama tak post entry tentang dia dah?? huhu..

oklaa, pagi jumaat ritu, sementara tunggu kelas account, bergayut jap dengan dia, masa tidak mengizinkan sebab credit low, perbualan kami tiada ending nya..hurmm..bunyinyaa macam dia dah ada pengganti, it's okie..apa perasaan i?? emm ntahla, tak ada perasaan kowt, buleyh pulak cenggitu, pepown kami still kawan & serious i tak pernah simpan dendam, apa yang berlaku mungkin ada hikmahnya, betulla kata orang, cinta tidak semestinya berakhir dengan memiliki, Yang Maha Esa lebih mengetahui apa yang terbaek untuk kita, act tak kesah betul kewp tak u dah ada pengganti =)


mungkin lepas nie i akan jarang post entry tentang dia lagi, kalau ada pown mungkin hanya sekali dua aje kowt, i taw dia akan baca belog i nie sebab hanya dari belog nie ajew dia dapat taw perkembangan i dari masa ke semasa, awak bahagia, saya turut bahagia untuk awak

profile dia kat ms i dah tukar, pic dye pown i dah tukar, pic kami berdua pown i dah private kan, first name & last name pown i dah tukar, bukan lagi 'luv zati' tetapi 'muhammad akmal', sori awak sebab saya dah tukar semuanya, awak tak tukar, saya tolong tukarkan, awak tak marah kan3?? hehe..saya taw awak tak marah sebab awak tak pernah marah saya =) cuma sticker anniversary kita kat page awak uwh saya tak delete sebab sayang sangat nak delete, tak pew kan awak?? sebagai kenangan pown jadi laa

NUKILAN :

____________________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??

sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

aja on January 31, 2010 at 4:09 AM said...

sdeh gak.my ex bf pon cm dh de pgganti.
jus hope he will be hepy.
;)

zaty on January 31, 2010 at 1:16 PM said...

huhu
jke dye epi, kte ptut epi tuk nyew =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!