Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, January 29, 2010

~ tak salah untuk menegur

salam, i punyerr laa excited nak tahu my follower punyew update, padehal tengah penat nie cuz bawu balik dari kolej, bawu sampai umah, tengah laa sedappp bukak my belog tiba-tiba i bace kat chatbox i, YA ALLAH, GERAMMMM gilerrrrrrrrrrr kowt, bukan takat geram, PANASSSS pown ada juga, gara-gara i post entry nie, mungkin gambar tak baperr clear, tak berapa jelas, ada ANON tegur i kat chatbox about picture kat entry nie, ikuti perbualan kami :


anon : eh hello ! u nk wat tutorial , wat lar btol2 . jgn pkai snap jew picture kne kamera. kabur taw x ?

anon : susa owg laen nk bce .. x sian kew ? klo x reti wat , x yah wat . kn cng ..

i : oitt cik/mr lolly, kabur kewp??sblum i post entry uwh,i dh check awl2 laa pic uwh kabur kewp x,

i : i bkk elok jewp,owg laen bkk elok jewp,xdew bnyk bunyi pown,nth2 u punya mata x yg kabur

i : btw,klu betul kabur,thnx sbb tegur tpi tlng serta kan link blog anda sekali yewp,xprlu jdi pngecut k

anon : klo ye pown nk wat tutorial , wat lar dgn bhemah . klo stakat snap pic dri nset or camera lbey baek

anon : x yah ..

si anon yang kununnya berhemah sangat uwh mula sound-sound i kat chatbox, i tak suke orang sound-sound i dengan cara yang tak senonoh, tak beradab + i tak suka bergado, cari musuh, i pown reply msg si anon d chatbox

i : cik/encik lolly,xprlu nk sound2 AKU okie,ckuplah tegur skali,xprlu nk cri gado dlm belog pulak

i : cik/encik lolly,AKU nak berblogging bukan nak GADO ngn KAU, tak suke, buleyh BERAMBUS

orang berbudi bahasa, i dua kali ganda berbudi bahasa dengan orang uwh tapi kalau dah DAJAL sangat, i berbudi bahasa kah??? still berbudi bahasa tetapi dah tahap yang sangat tipissss, si anon pula rply

anon : ske ati aku la babi


jika anda perhatikan perbualan kami, even budi bahasa i di tahap yang sangat tipisss, adakah i maki hamun si anon??? adakah i mengeluarkan kata-kata yang kesat pada anon?? adekah???

the moral of the story : to my beloved my followers, if ada benda yang tak betol kat entry i, tak salah untuk u all tegur i, i buleyh terima teguran u all, i jenis yang terbuka untuk menerima teguran tapi plzzz, sila tegur dengan cara yang berhemah, tak perlu mengeluarkan kata-kata kesat dalam teguran uwh, plzz jangan disebabkan satu isu kecik uwh nak jadikan pertengkaran

agy satu i nak tanyew kat my beloved followers, i ada paksa u all tuk follow belog i kewp?? ada tak i rengek-rengek manjer kat u all tuk follow belog i?? nangis-nangis kat u all suh u all follow belog i?? ada tak?? belog nie terbuka, awam, if nak follow, follow, tiada seksi paksa memaksa tuk follow belog i

i bukan nak simpati dari sesaper, jauh MENYIMPANG, tapi renung-renungkanlah sendiri, tak salah untuk menegur tapi biarlah dengan cara yang berhemah

p/s : agak2 buleyh tak i nak tahu si anon yang sangat berhemah uwh, dye hanya tulis nick tapi tiada link yang disertakan di chatbox i uwh, i nak sangat tengok belog si anon yang sangat berhemah uwh tuk merapatkan ukhuwah sesama umat islam c(:

NUKILAN :

____________________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??


sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

11 kritikan membina:

NahDaTuLIzaH on January 29, 2010 at 11:25 PM said...

Sabar ye...

Kite tak leh puas kan ati sume orang...Kalau dilayan memang menjadi..

Anyway u r gud blogger. Keep it up. Ade mase singgah kat blog akak nanti...

http://nahdatulizah.blogspot.com

isha on January 29, 2010 at 11:31 PM said...

org cam tu tak pyh nak layan sgt
die jealous la tu

Aidi-Safuan on January 29, 2010 at 11:32 PM said...

uish..marah nampak? sabar2.. abaikan jer. :)

p/s: agak2 kalau aidi-safuan carut2 kat blog nih, dapat special entry tak? :p

zaty on January 29, 2010 at 11:44 PM said...

to nahdatulizah : thnx sys

to isha : betol3

ti aidi : hikhik,special entry pown dpt, sticky entry pown dpt, 2 in 1, special dari kelas yang pertama c(:

Aiza on January 30, 2010 at 10:21 AM said...

sama laa kite cs :)

az pun baru lps kena maki hamun tapi tah laa smapi sbut prkataaan b**** tu, tak baik.. sabar okeh.. kita sama2 laa menerima kutukan n hinaan itu keh :)

zaty on January 30, 2010 at 11:36 AM said...

betul3
dlm dunia berblogging nie bnyk cbarannya
xsmua ske belog kitew =)

Aiza on January 30, 2010 at 11:52 AM said...

aa, tul tu :0

aja on January 30, 2010 at 7:26 PM said...

dh bce dh kt chat box tuh.
mmg kuang ajo.sukati je nk sound2
bajet dea bgus la tuh.hahaha
xpyh layan je.
blog kite sukati kite la nk wat pe.

zaty on January 30, 2010 at 8:39 PM said...

to sys aja : taw xpew
geram nie, geram nie..huhu

AM SYA on February 3, 2010 at 9:48 PM said...

sbr ye zaty~

lenkali kalo zaty nk wat tutor zaty kna wat print screen~brulah jelas sket~

xpe..bleh cube lg~ =)



^kak SyaSyA^

zaty on February 5, 2010 at 2:15 PM said...

thnx sis syasya =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!