Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, January 7, 2010

~ FAKERS????

blog i nie tak laa HOT manerrr cam blogger-blogger laen, tuu i tak kesah, bagi i, i jadikan berblogging sebagai rutin harian, share some informasi dengan my blogger, i yang tak HOT nie pon dah mula ada FAKERS ke??? or i yang perasan + tan sorang-sorang???

sebelum nie, tak ada pulak orang nak buat masalah dalam blog i, dapat tambah fwenz, tiada paksaan tuk follow blog i yang entah paperr nie, dapat kenal fwenz dari sne ctu cnie, i post entry, u pon nak post entry yang samerr cam i juga???? agak-agak u, u nie kekeringan idea ke nak post entry tapi nak tarek perhatian orang ramai sampai copy tak bulat-bulat entry orang laen, tak copy bulat-bulat tak sakit hati sangat walaupownn ada laa juga apetah lagi kalau copy bulat-bulat an, anda yang terkenal uwh apetah lagi, mesti ramai FAKERS kan???? (jawab-jawab)

agak tak panas juga i, sedang i blog walking dalam GB, wawhhh...satu belog nie memang tarek perhatian i, memang betol-betol tarek perhatian i, haha, berjaya juga ko kan FAKERS tarek perhatian aku???

entry sebenar
http://http//zakmalstory.blogspot.com/2010/01/coklat.html

entry FAKERS
i TIDAK AKAN preview FAKERS uwhh eventhough she's really2 make me so annoying wif herr (asal msuk GB jewp, nmpk mukeww dye, really annoyed me)

pandai ko kan tambah ayat, tambah isi-isi informasi dalam entry ko an supaya tak nampak serupa???? ouhhh how annoying you are grrrrr~, ke i yang perasan + tan konon2 i nie HOT sgttt??? (jawab-jawab), ouhh i yang perasan + tan, i yang tiru entry u erk??? i ea yang nak tarek perhatian orang?? okie salah i haha, DAMN YOU

NUKILAN :

____________________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??


sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

3 kritikan membina:

PEJUANG KESENIAN EXTREME on January 7, 2010 at 5:47 AM said...

Marah je ni...,ada org copy paste entri kamu ke...

Didi Nadhirah on January 7, 2010 at 9:06 AM said...

sabar2

zaty on January 8, 2010 at 4:19 PM said...

pejuang : copy paste then dye tukar entry uwh jdi point,entry i yg xbesh pown dye nk,nth pper,haha

didi : tgh sbr nie,hehe

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!