Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, February 14, 2010

~ dapat juga akhirnyaa

dalam banyak-banyak list i kat dalam belog "WHAT I WANT FOR 2010", a new handphone juga yang baru tercapai, mulanya ngat nak pergi semalam, al-maklumlah orang yang "RAJIN" tahap max cam i nak kuar rumah nie, jangan harap laaa nak keluar kalau dah ada kat rumah, akan melekat 24 jam di rumah & takkan keluar kalau tak ada ape-ape urusan huhu

mulanya ngat sumerr kedai handphone tutup, al-maklumlah..tahun baru cina..then keluar dengan family tuk beli barang-barang dapur sikit, ouwchh, kedai handphone bukak u know, i tell u haha...cina nie tak cuti kewp pew?? dye kater dye cuti but esok, i tak excited sangat kalau bab-bab fon nie bab tak baperrr minat tapi teringin juga nak tukar, apekah??? lalala

tengok punya tengok, belek punya belek, decide tuk belik nokia 5800 express music, i rasa semua function ada, lengkap huhu, memanglaaa, duit pown abesh melayang kat fon ajew, uwaa..hohoho


gambar nie i search kat pakcik google ajew, akhirnya dapat juga fon baru, berfunction huhu, yang laen-laen dalam list "WHAT I WANT FOR 2010" akan datang huhuhu

NUKILAN :


__________________________________________________________

anda sukew dengan entry nie??

sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

nadirah_nor on February 14, 2010 at 10:40 PM said...

wa dia dpt phone bru..
like like!!!
congrates
jeles aww!

zati on February 15, 2010 at 1:09 AM said...

hikhik
thnx

u beli laa stu yunk
haxhax

shaneenpelangi on February 15, 2010 at 2:17 AM said...
This comment has been removed by the author.
zati on February 15, 2010 at 2:37 AM said...

thnx

hehe
xpew2
xlme agy dpt uwh kowt =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!