Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, March 29, 2010

~ award

hallu my dear follower & my readers...i minta maaf banyak-banyak kat u all sebab dah seminggu lebih i tak update blog i..lagi sekali berhabuk & semakin menghampiri bersawang pulak..huuu, bukan tak nak update cuma tiada masa

oklaa...salah seorang my followers bagi award kat i..thanx dear...tapi ada syarat-syaratnya..hehe, jom tengok jom, rasernyaa semua dah tau kott..hehe =)

  1. Thank & link the person that gave you award.
  2. Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
  3. Contact the bloggers and let them know they've won the award.
  4. State 7 things about yourself.


- sis syasya
-hazwan
- yaya
- syud
- dila
- lynn


hanya 6 orang yang dapat i tag, lagi 9 orang..i tak tahu sebab rasanya dah ramai sangat kott dapat award nie, sape-sape follower i tuu yang belum ada award nie, sudi-sudi laa jengah & amek award nie, khas tuk my followers, ikhlas dari i...ceh3, ayat tak menahan i nie..haxhax

okay, nak jawab soklan yang seterusnya...


- i tak suka dipaksa
- i tak suka orang judge i tanpa kenal saper i yang sebenarnya
- i tak suka orang talam dua muka
- i manja dengan my parents
- i suka baca novel
- i suka layan lagu jiwang
- keras kepala (ea)

NUKILAN :


__________________________________________________________

anda suka dengan entry nie??


sila tinggalkan komen anda,TQ

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

Categories

2 kritikan membina:

where on March 29, 2010 at 7:18 AM said...

hehe thanx zati da beautiful blogger..
=)

Arif on April 1, 2010 at 11:47 PM said...

mmg layak pun dpt award ni... cuba jln2 p blog sy... mana tau bleh dpt award ni jgk...

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!