Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, April 25, 2010

~ 202 & sis nurul

baru je tadi bukak my blog..bila tengok je blog i..agak tak sangka..benda yang tak di sangka-sangka..dari semalam i tunggu..saperlaa orang yang bertuah tuu tapi tak ada..hurmm sudah nasib badan..terima sajer laa labu..haha, apekah yang aku merebek meraban nie..nak kena menyumpah dengan readers ko ke? kahkah

oklaa..202?? apekah itu?? haha..ape yang i nak cakap 202 itu adalah my followers heee, 9bulan lebih i berkecimpung dalam dunia blog nie..dari sifar..tak tahu ape-ape langsung, dari buta blog sampai laa berpengetahun sikit tentang dunia blog nie..mungkin tak banyak/tak handal macam anda semua tapi boleh laa dari tak tahu langsung benda yang i cinta sangat-sangat nie..yihaa

yang ke-200 tuu yang i tunggu-tunggu dari semalam huhu, orang yang bertuah adalah sis nurul, wahh tak menyangka..sis nurul nie i kenal dari ms..dah dua tahun i kenal dye..ada laa sikit-sikit masalah yang i cerita kat dye..dye memang yang terbaek..al-maklumlah..i anak sulung..tak ada kakak/abang..bila ada sis nurul & some problem tuu...i cerita kat dye..u're the best laa sys..truly from my heart hee
e


sis orang yang bertuah sebab sis followers zati yang ke-200, tak sangka ye dalam diam-diam ada blog..zati tak tahu pon, sob3..sis dalam diam-diam je kan..huhu..ape tunggu lagi..jom terjah blog orang yang bertuah tuu..wahhh main terjah-terjah pulak i nie..nak jadi macam ben ashaari ke pe..ohh tidak, i tidak sehebat beliau..jom tengok blog sis nurul ;)

btw..i nak ucap thanx sangat-sangat pada my followers sebab setia mengikuti perkembangan blog nie dari masa ke semasa walupon perkembangan yang terkadang merepek meraban aje..huhu, bagi i..tanpa u all..saper laa i di dalam blog nie..tak gitu?? chewahh

NUKILAN :


LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Mr Rulez on April 26, 2010 at 1:07 AM said...

wahh..dah 2rat..kiter tak tau biler nk cecah byk 2..huhu

cik nurul on April 26, 2010 at 1:36 AM said...

wahh , sis yg ke 200 eh, teharunye , ily dek, haha , im the best? siyesly?

nuriz on April 26, 2010 at 2:03 AM said...

try pegi ke web ni
http://www.accessify.com/tools-and-wizards/developer-tools/quick-escape/default.php

taip url banner awk dan convert.
pastu letak hasil convert tu dalam komen saya.

zati on April 26, 2010 at 3:23 AM said...

mr.rulez: 2rat bru permulaan tuk newbie cam sye..ad blogger yg dh mencecah beribu raban huhu

sis: i luv u too haxhax

nurin: oke

rad on April 26, 2010 at 1:39 PM said...

Tahniah dalam masa 9 bulan dua ratus lebih followernya. Tentu isinya menarik dan buat pengunjung suka ke sini. Tahniah sekali lagi. Memang best blog ni.

zati on April 26, 2010 at 5:09 PM said...

thanx

ad bnyak lgi yg prlu sye perbaiki ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!