Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, May 8, 2010

~ AKU, BELALANG & 100th

macam pelik je tajuk entry nie..aku,belalang & 100th..ape kena mengena i dengan belalang? belalang nie bukan calang-calang belalang, belalang nie bermakna tau haha, belalang nie bukan sejenis haiwan yang boleh didapati di padang,erk? bukan, bukan belalang yang tu, belalang nie adalah salah seorang blogger yang digelarkan dirinya sebagai belalang, unik bukan?

nak tahu ape kena-mengena i dengan belalang tu? kitorang ada hubungan sulitkah? adik-beradik tiri kah? adik-beradik angkat kah? ohhh..persoalan di situ ye..nak tahu? teruskan membaca haha

macam maner i boleh kenal dengan belalang nie? i kenal dari GB, see..dari GB boleh mengeratkan hubungan silaturrahim sesama blogger, erk? i lepak punya lepak kat GB sambil blogwalking, then i terjumpa satu entry nie..i pon bukak laa..jeng3

bila i baca entry nie, i pon mencuba nasib, kot laa tuah badan, belum cuba belum tahu..ye tak? i pon jadi follower belalang & i review entry2 di blog belalang nie, entry nye pon boleh tahan, menarik..i pon tak tahu kenapa blogger nie menggelarkan dirinya sebagai belalang..tak pulak i tanyer pada empunya blogger tersebut heee ;)


secara tak langsung i menjadi followers belalang yang ke-100 & sebagai ganjarannya, belalang akan buat satu entry khas untuk i dengan pujian disertakan dengan bodekan, ohh tidak..pujianmu membuatkan hatiku terpana haha, apekah? sudah-sudah, ko jangan nak mengarut, ko nak kena menyumpah dengan readers ko ke?

bila i baru je on9 tadi, i tengok shoutbox i & belalang ada meninggalkan mesej untuk i yang dia dah buat entry tuu, tak ku sangka belalang menepati janjinya..nak tahu ape yang dye review blog i?? jom terjah >> JANJI KU PADA MU : followers ke-100

NUKILAN :

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

amar haziq on May 8, 2010 at 10:06 PM said...

waa..dah 100
saya punya baru 28

jenguklah blog saya ye..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

zati on May 8, 2010 at 10:11 PM said...

kami baru beratus & byk lagi yg prlu kami pelajari dalam dunia blogging nie

ape yg penting adalah kualiti, bukan kuantiti

nanti zati terjah bloh awk ye ;)

mie on May 8, 2010 at 10:32 PM said...

fuh!!!
famous la lps ni..
hehehee

zati on May 8, 2010 at 10:42 PM said...

haxhax ;)

belalang hijau on May 9, 2010 at 10:58 AM said...

thanks zati!

tak sangka lak zati pun akan review blog Belalang...

memang best lah mcm nih!

zati on May 9, 2010 at 11:19 AM said...

heee
u're welcome ;)

BELALANG on May 13, 2010 at 2:44 AM said...

aah.... ingtkan bllg tadi.. haha...
rupanya kmbr bllg.. ..
biaselah cuti peha kanan.. peha kiri terasa juga ;P

zati on May 13, 2010 at 3:00 AM said...

@BELALANG

hehe..memang payah kalau ada kembar nie..heee ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!