Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, May 4, 2010

~ SEKS di formspring

kebanyakan korang, mesti ada akaun formspring kan? di mana formspring tu tempat untuk bersoal jawab cam kaunter pertanyaan haha walaupon jawapan yang kita beri hanya entah..tak tahu

tidak bermakna, anda boleh suka suki malahan senang lenang dengan sewenang-wenangnya menyalahgunakan kaunter pertanyaan tuu..i admit, memang i suka orang banyak bertanya & trademark yang i guna tuk formspring i adalah..jeng3, jom lihat gambar di bawah


itu trademark yang i guna tuk formspring tapi tidak bermakna sesiapa jua boleh mengambil kesempatan/mencabul kehormatan di fromspring i, jangan jadikan alasan trademark i untuk u all tanye bermacam-macam tanpa ada ape-ape lapisan seperti kuih lapis, kalau kuih lapis tak pe juga, berlapis-lapis, enak di makan, woii, ape yang ko mngarut nie, tiba-tiba masuk perihal kuih lapis pulak

antara soklan-soklan yang dianggap mengambil kesempatan, mencabul kehormatan i..opsss, silap, mencabul kehormatan formspring i adalah seperti di bawah, macam biasa..klik pada gambar tersebut


soklan itu sudah di tapis walaupon macam tak ditapis huhu, agak kurang sopan di situ ye, soklan apekah ini? what the animal? haha, sebab ape i cakap what the animal? sebab ANON2 nie cam binatang (untuk bahasa yang agak kurang sopan) ataupon macam haiwan (sopan sikit tapi tak sesuai)..beragak laa nak tanye soklan, jangan laa jadikan trademark i tu tuk u all amek kesempatan, tanya benda-benda yang tak patut

mengotorkan formspring i je si ANON2 nie..aishhh, sebab tu i kurang gemar dengan si ANON2 nie..kalau takat ANON..boleh laaa ko tanye aku cam soklan what the animal nie..cuba ko tunjuk identiti ko?? ada bran ke?? kahkah, ko ingat aku approve & jawab soklan ko ke wahai ANON?? malah aku block ko adelah, perangai tu laen kali senonoh sikit ye, aishh, tak faham betol dengan spesies manusia yang macam nie, hurmm

NUKILAN :


LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

53 kritikan membina:

AyuE on May 4, 2010 at 12:30 AM said...

xde mende len ke nak tny..ada kat formspring aku dia tulis...

"hang bongok"

mcm tak sekolah pon ada aku rasa...pertanyaan ngn pernyataan pon tak taw..huh

agak2 la la tny pon..haishhh

Sakira on May 4, 2010 at 12:30 AM said...

Rasa cam orang sama jer yang comment benda bengong ni. Pfft.

Formspring takde tapis word punya type ker ? I mean larang guna some certain words, this and that. Ada tak ?

Latest entry ; My first Nuffnang Cheque.

zati on May 4, 2010 at 12:38 AM said...

sakira : rasernya formspring xde tapis2..kita yg kne tapis sndri..huhu

klu formspring menapis ayt..bnda2 cam nie takkan kuar..huhu

ayue : kahkah..tau tak pe, sengal je ada laa

e~car182 on May 4, 2010 at 1:04 AM said...

huh,,mengong ler sp yg tanya,,seb bek xpnh kena,,

zati on May 4, 2010 at 1:07 AM said...

bukan bengong je..bangang, gila, tak cukup skola pon ada

Ery Farieha on May 4, 2010 at 2:05 AM said...

gangguan seksual!
mcm2 lah dorg neh.
huhuhuh

zati on May 4, 2010 at 2:26 AM said...

tahu tak pe

agak2 boleh buat aduan tak?
huuu

Ibu Mifzal Arsyad on May 4, 2010 at 2:30 AM said...

aduss...sapa yg gila tu tanya bukan2 cam tuh..mmg mindanya letak kat lutut..sama taraf cam org x bertamadun....form spring tu x leh detect ip address ke?

*sori bahasa kasar plak..huhu

zati on May 4, 2010 at 2:46 AM said...

tak tahu malaun mane yang gila..bukan takat minda kat lutu..akaal pon tarak ada

kalau detect ip adress tuu tak tahu laa pulak, rasernyaa tak boleh kot..hurmm

Hasrol Nizam on May 4, 2010 at 3:20 AM said...

fuh, bahaya betul. gangguan seksual ni.

zati on May 4, 2010 at 3:25 AM said...

tuu la pasal..kalau takde soklan di tanye..jangan di tanye benda merapu hurmm

syahirul.com on May 4, 2010 at 3:36 AM said...

cik adek, kan boleh pilih option 'only register user can ask' rite? so nape tak enablekannya? kalo wat anonymous mmg mcm tu jadinya..

visit my FS = formspring.me/syahirul

zati on May 4, 2010 at 3:43 AM said...

haha..memang laa boleh pilih 'only register user can ask'

tapi macam maner pulak dengan not register user??
klu i dah settings cam tu, dah tentu not register user tak boleh tanye soklan di formspring

takkan sebab sorang ANON yang bangang, i nak kena set hanya untuk register user shj?
mcm tidak adil bukan?

btw
thanx 4 ur komen ;)

Razman on May 4, 2010 at 4:20 AM said...

setakat ni aku mmg slalu dpt solan merapu, n tanya solan merapu. tp x sangka gak ada org bodo tnye solan lucah kat formspring..

zati on May 4, 2010 at 4:32 AM said...

soalan merapu boleh tahan lagi..enjoy di formspring..takkan nak serious 24 jam je..ye tak?? ;)

tapi kalau berunsurkan lucah..kurang sopan betol, tak beragak kot soalan tuu

joegrimjow on May 4, 2010 at 6:11 AM said...

org gile sex ni ada di merata2
huhu

Amir on May 4, 2010 at 6:21 AM said...

sebab tu aku xnak ada akaun formspring. takut ditanya dgn soalan2 mrepek dan mengarut2

http://ohmalaysia.com

adrina sidek on May 4, 2010 at 6:28 AM said...

wowh, sexual harrasment ke nih?? menakutkan betul la formspring ni kadang2..~

zati on May 4, 2010 at 6:45 AM said...

@ joe : cam dh biasa je jmpe org gila sex..huhu

@ amir : kahkah, tak salah untuk mengarut di formspring..biasala suka2, enjoy2..tapi beragak lak kot manusia tuu, hutmm

@ adrina : formspring tak salah, manusia yg tanya soklan tu yg bersalah..cam bangang je

safiyyahosman on May 4, 2010 at 8:58 AM said...

ayo...
memang mengambil kesempatan la..

White Bird on May 4, 2010 at 10:06 AM said...

no skool

kaChaNG_dEwa on May 4, 2010 at 10:53 AM said...

Huaaaaaa......!!Gilo nate tanyo soklan gitu.miahahaaa..

tanyo la soklan ilmiah sket.lalalaa~

zati on May 4, 2010 at 11:01 AM said...

@ saffiy : manusia memang suka mengambil kesempatan, hurmm

@ white bird : payah nak sekolahkan si ANON nie

@ kachang : sebab kurang ilmiah..ANON tanye soklan kurang sopan, huhu

Pisyek on May 4, 2010 at 11:37 AM said...

ade akaun tapi saje buat... haha...

x lyn pun soklan yg org tnye...

hehehe...

XD

zati on May 4, 2010 at 11:42 AM said...

huhu..camtu pulak

s h a f i q h a s h i m _____ on May 4, 2010 at 12:57 PM said...

ada gak orang cam tu ann

zati on May 4, 2010 at 2:25 PM said...

tahu tak pe
hurmm

xRaafikx on May 4, 2010 at 3:53 PM said...

wah, soalan hebat. dasatt betoi. tu la, nak buat camne. terpaksa la terima je soalan2 tu. hehe. :p

cikgu isza on May 4, 2010 at 4:17 PM said...

baru jer letak form spring ni.. tak terima apa2 soalan lagi..

ishh.. orang sakit jiwa ni di mana2 pun ader..

zati on May 4, 2010 at 4:46 PM said...

@ raafikx : haha..terima hanya untuk sementara sajerr..lepastu..BLOCK ANON tu cara yg paling mudah ;p

@ cikgu isza : ssh betul nk bendung spesies org sakit jiwa camnie

r0sLiNa on May 4, 2010 at 8:55 PM said...

emmm..dia org ni xt0l dah k0t

aiza on May 4, 2010 at 11:57 PM said...

bahaya laa zati!
eii..gile seks tuh namenye!

btw, jalan2 gb, jumpe belog, then i singgah...
jemput2 ke belog i!
xoxoxoxo!

zati on May 5, 2010 at 7:43 PM said...

@ roslina : memang tak betol, agaknya t'lepas dari hospital sakit mental bukan jiwa ye haha

@ aiza : ohh yeke, thnax bab sudi2 singgah & tinggalkan komen

t i singgah kat blog u oke dear hee ;)

Yorke Kun on May 6, 2010 at 2:38 AM said...

bese la tu..orang sangap tu mana2 pun ada skang ni..haha..susah2 ko set je formspring ko tu tak yah bagi anonymous tanye soklan..setel..

zati on May 6, 2010 at 1:53 PM said...

macam dah biasa jumpe je orang yang sangap macam nie hahaha

aku takkan set macam tu, benda nie juz 4 fun, sesiapaun boleh tanye soklan tapi soklan tu beragak sikit

takkan disebabkan malaun sorang tu, aku nak kena set tuk user formspring sahaja, tak adil untuk bukan user formspring yg nak tanye soklan

Yorke Kun on May 6, 2010 at 1:59 PM said...

haha..ye la cik kak..=p

zati on May 6, 2010 at 2:51 PM said...

heee..terimas komen ;p

afra on May 7, 2010 at 12:34 AM said...

erkkk.. takott!!!

zati on May 7, 2010 at 12:58 AM said...

spesies yang macam nie memang menakutkan

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ on May 7, 2010 at 12:05 PM said...

tak pernah ada akaun di formspring hehehhe

zati on May 7, 2010 at 1:47 PM said...

hehe buatlaa..best,it's juz for fun

cuma malaun sesat tu yg mengambil kesempatan..huuu

APAN on May 7, 2010 at 8:46 PM said...

erm...nak komen macam mne ye...
saya sendiri pun x phm sangat formspring tu macam mane fungsinye...
papepun orang yang digelar binatang tu memang salah la....
dasar binatang!!!

tumpang lalu...

zati on May 7, 2010 at 9:12 PM said...

fungsi formspring tu cuma bersoal jawab..it's juz 4 fun..tapi beragak kot..hurmm

malaun spesies macam tuu memang sukar untuk di bendung..

btw, terimas sebab meninggalkan komen & singgah di blog sye sebentar ;)

tiefazatie on May 7, 2010 at 9:52 PM said...

dasatnye..xpe la..biar je...block je..jgn lyn org cmtue..=)

zati on May 7, 2010 at 10:04 PM said...

spesies sebegini memang dasyat

ohh tidak, i tidak bersalah..harap maaf pada ANON tersebut kerana i bukan doktor pakar perunding seksual
haha

unlisted_one on May 8, 2010 at 1:24 AM said...

patut kena jaga perkataan kita di mana juga kita berada kan.

Amiratullyana on May 8, 2010 at 1:26 AM said...

I pernah kena! almost the same sentence macam kat you kene tu! eh entah2 org yang same! seriously shit! :O

tengku nizam on May 8, 2010 at 9:34 AM said...

ade gak pmpuan cmtu.. huhu.. wat malu jer..

rizputra7 on May 8, 2010 at 3:49 PM said...

ada ker tanya soalan macam tue..

BudakHitam on May 8, 2010 at 3:56 PM said...

even saye lelaki,,saye disable anon di situ..kah3..tidak menggalakkan akitiviti tanpa nama=)

zati on May 8, 2010 at 8:33 PM said...

@ unlisted one : tahu tak pe..budi bahasa budaya kite..apekah? hehe

@ amiratulyana : entah-entah kita kena dengan orang yang sama tak..hurmm

@ tengku nizam : bukan perempuan laa yg tanye soalan macam tu tapi laki huhu

@ rizputra7 : tak ada benda nak tanya,jadi merapu tak kena tempat..kurang sopan di situ ye

@ budak hitam : laa yeke tapi tak fun laa kalau di setkan untuk pengguna formspring saje..hee ;)

✿nenek moden✿ on May 9, 2010 at 8:48 PM said...

xada g formspring ni..hehe..
best x?

zati on May 9, 2010 at 9:15 PM said...

hehe..buatlaa

best kot..juz 4 fun ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!