Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, May 9, 2010

~ berwajah baru

again, again & again..blog i berwajah baru..huhu, entah kenapa i terlalu rajin untuk menukar blog nie, berwajah baru lagi..blog i yang dulu tak ada header, sekarang nie dah ada header..jenuh i edit sane sini header i tu, maklumlah, tak berapa nak pandai edit-edit header nie


nie wajah blog i sebelum digubal oleh tangan yang gatal haha..i pon tak tahu kenapa i tak minat sangat dengan layout nie, sebab tu i rasa nak tukar..selamat tinggal wahai wajah yang lama, picture nie credit to belalang sebab dye review blog i sebelum berwajah baru (semalam)


nie wajah baru blog i haha..warna header dengan background nie memang sengaja i buat kontra supaya nampak jelas, i pon tak tahu kenapa i pilih warna hijau, sejak bila entah i minat warna hijau, warna fevret i purple dengan pink, jauh bebenar kahkah, apepon i like ;)

since dah berwajah baru nie, oke ke tak?? hurmm i rase oke laa kot (puji diri sendiri), jenuh nak buat header bagi yang tak professional macam i nie, simple-simple macam tuu je setakat yang i mampu, u all boleh bace tak tulisan i? u all sakit mata tak bila masuk blog i?

i tak nak readers i tak boleh baca tulisan sebab kecik sangat, i taknak readers i sakit mata bila bukak blog i, nanti u all taknak masuk kat blog i..jadila i blogger syok sendiri haha, okelaa dah penat nie, nak rehat, fuhhh

NUKILAN :

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

Mr Rulez on May 9, 2010 at 6:01 AM said...

camner nk potong gmbar ekk..kiter buat tak jadi lar..tlg ajar ckit...plzz..;)

zati on May 9, 2010 at 6:24 AM said...

edit guna adobe photoshop

upload picture
then pilih > tool >> polygonal lasso tool

ika honey bunny on May 9, 2010 at 7:39 AM said...

hehe.. dulu pon suke sgt tukar2 template. sekang dah rase selesa ngan template yg sedia ade. :P

zati on May 9, 2010 at 7:48 AM said...

hehe yeke
bagusla kalau camtu

insyaallah yang nie yang terakhit kot
huhu ^_^

Sir Marcello on May 9, 2010 at 8:33 AM said...

aku terkejut bila masuk blog nie...tetiba tuan rumah nyer gambar punya besar...hahaha...terkejut den..ingat apa td :P

zati on May 9, 2010 at 8:56 AM said...

muahaha..tak ku sangka rupaku menakutkan haha ;p

a d r e y n i e e l i s y a on May 9, 2010 at 9:26 AM said...

alahai..
jelesnya..
lama suda saya mo tukar wajah baru blog..
krg.

feel green gitu kalo masuk sini..
nice
x juga tertukar2smpai s

zati on May 9, 2010 at 9:30 AM said...

feel green tak sakit mata memandang kan? heee ;)

tukar laa,sye tukar nie pon sebab tahap kerajinan yang terbuang haha

miss hav0c on May 9, 2010 at 9:37 AM said...

wah wah wah menawan gitu..ijau itu pas haha

zati on May 9, 2010 at 9:48 AM said...

haha..hijau melambangkan keindahan alam semula jadi..heee ;p

Amanina on May 9, 2010 at 4:34 PM said...

tak reti nak wat header sendiri. haha

zati on May 9, 2010 at 5:58 PM said...

saye pon tak berapa reti sangat buat header sendiri

se'simple' itu je yg sye reti
huuu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!