Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, May 10, 2010

~ award untuk ahli GB???

siapa kat sini ahli GB?? sila tolong diam haha, ehh takla, gurau je..award untuk ahili GB?? siapa pulak yang nak kasi award nie? siapa yang baik hati tu? nak tengok sikit haha, macam biasa rutin harian..lepak kat GB, mencelah mane yang patut, kalau tak, mendiamkan diri sahaja, diam lebih baik bukan?? haha

then, tengok kat forum, tak ada benda nak mencelah, idea tak tercetus langsung untuk mencelah..i ternampak nie kat bahagian forum, nampak apekah? jom tengok..


bila i tengok tajuk forum tu, i bukak isinya pulak, apekah yang menarik?? jom2


rupanya blogger tersebut nak bagi award kat semua ahli GB, baiknya blogger tuu, thanx dear, hehe , jom terjah jom >> An award from me just for YOU


woww, purple menyerlah gitu, warna fevret i, chantek..tak kisahlaa warna ape pon award nie..thanx zai

kepada my followers, i tag kan award nie kat u all, cepat ambil..khas untuk u all =)

NUKILAN :

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

Categories

7 kritikan membina:

sophie on May 10, 2010 at 2:58 AM said...

Tahniah dpt award!

zati on May 10, 2010 at 4:59 PM said...

thanx ^_^

MC on May 13, 2010 at 4:22 PM said...

cool la weh~

Roxy zai on May 13, 2010 at 4:43 PM said...

wah..first time nama i kena bulat2 camtu..terharu..ahakz!!^_^

amalina binti anuar on May 14, 2010 at 7:03 AM said...

bangun pagi dok belek awak punye blog. rupa nye ada something. ada award untuk foolower awak. so saya kena amik la nie yer?

zati on May 14, 2010 at 2:31 PM said...

@Roxy zai

hehe..^_^

zati on May 14, 2010 at 2:32 PM said...

@amalina binti anuar

yup2..awk kena ambil sbb awk follower sye ^_^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!