Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, May 10, 2010

~ kempunan

semalam i lepak kat GB, then singgah dari satu entry ke satu entry..then i masuk kat sini, ape yang u all nampak bila masuk situ? i nampak blogger tersebut cerita tentang makan ramen..bila i tengok, wawhh, menggoda seyh..nafsu bergelora nak makan ramen haha

malamnye, i cakap kat pengarang jantung yang i nak makan ramen, kempunan sudah haha, dye cakap oke, esok dye bawa..yess, thanx wahai pengarang jantungku, sayang kamoo (ceh2, membodek) haha

tengah hari tadi dye drive & amek saye..then kami pergi MINES & makan ramen..nyummy, sedapnye..akhirnya tercapai juga nak makan ramen, dah lepas makan, pengarang jantung i tanye ape perasaan i lepas dapat makan ramen?? i cakap best sangat sebab hajat dah tercapai, kempunan dah hilang, kalau tak, sampai terbawa-bawa ke mimpi nanti, haha


nie laa ramen, nampak macam megi tapi rasanye bukan macam megi..nak tahu? datang MINES & cuba sendiri hehe, credit to anna, i tak amek gambar mase makan tu, rasa segan , nanti orang cakap makan pon nak amek gambar huhu

apepon, thanx kat pengarang jantung sebab bawa i pergi makan ramen, dah tak kempunan lagi dah..hehe ^_^

NUKILAN :

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

amalina binti anuar on May 10, 2010 at 6:15 PM said...

blog sudah bertukar wajah. cm best je mee tu.

zati on May 10, 2010 at 6:24 PM said...

@amalina binti anuar

hehe..a'aah,mee tu sedap,try laa ^_^

kacang on May 10, 2010 at 11:19 PM said...

huhu.
nyummy.
meleleh=)

zati on May 11, 2010 at 12:39 AM said...

@kacang

hehe..

amalina binti anuar on May 14, 2010 at 7:02 AM said...

haish pagi2 nie tgk mee awak nie. rasa lapa la plak kan. eheheheh.

zati on May 14, 2010 at 2:36 PM said...

@amalina binti anuar

hehehe ^_^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!