Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, May 13, 2010

~ ciri-ciri lelaki idaman saya

tajuk entry I tak boleh blaa seyh..haha, ciri-ciri lelaki idaman? setiap orang ada ciri-ciri lelaki idaman kan?? *baca dengan nada sentap>> menipu kalau cakap tak ada, even satu pon ciri-ciri yang anda nak pada lelaki idaman anda, itu di kira ciri-ciri juga walaupon HANYA SATU ciri sahaja yang anda nak, jangan nafikan ye ^_^


credit to pakcik google

sekarang nie tengah hot pasal cerita adamaya, erk? macam yang korang tahu, tadi episod yang akhir, bila tengok cerita tu, watak adam tu memang memukau I & yang pasti adam tu idaman setiap gadis malaya, betul kan? betul kan sahaja walaupon tak betul haha, adam tu bukan idaman I tapi ciri-ciri yang ada kat watak adam tu adalah idaman I, nak tahu kenapa?? zasss
  • adam seorang yg sabar dengan kerenah wife dye
  • adam menghargai wife dye,anak dye & rumahtangga dye, sebab tu dye tak lafazkan talak kat wife dye even wife dye minta
  • adam seorang yg penyayang
  • adam tak ego
  • adam tak ambil jalan yg mudah untuk selesaikan masalah rumahtangga dye
  • adam seorang suami & ayah yang baik
  • adam tak pernah mengabaikan tanggungjwabnya sebagai seorang suami & ayah
nie je la kot yang dapat i perhatikan ciri-ciri yang ada kat adam, kalau ada yang nak tambah, boleh tambah..amacam?? korang yang lelaki + single ada tak ciri-ciri macam nie? kalau ada + berminat, sila tinggalkan resume anda di ruangan komen nie wakakaka (tak boleh blaa seyh), I gurau je oke

NUKILAN :

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

NUR SAKINA on May 13, 2010 at 8:42 PM said...

btoi2..adam ciri2 laki yg bek ooo

zati on May 13, 2010 at 8:44 PM said...

@NUR SAKINA

memang bertuah dapat ciri2 macam adam nie..heee =)

eynda on May 13, 2010 at 11:19 PM said...

Semoga bertemu idaman hati hihi...watak Adam memang watak lelaki idaman wanita kan :-)

zati on May 13, 2010 at 11:32 PM said...

@eynda

hehe..insyaAllah,kalau tak ada semua ciri-ciri nie,dapat salah satu ciri adam tu pon da cukup ekekeke

yup, watak adam memang idaman wanita =)

syazwani thaharuddin on May 14, 2010 at 12:25 AM said...

ye ye !
sume idam cmtu ,
tp tak sume laki sempurna .
so hargai ape yg ade oke :))

zati on May 14, 2010 at 12:36 AM said...

@syazwani thaharuddin

ohh yea..i akan hargai bila dah ada haha =)

amalina binti anuar on May 14, 2010 at 7:01 AM said...

tu la pasal kan kalo dpt laki2 cm adam kan best. mang xpndang org lain dh. igt sng ke nk dpt laki cm dia tu. punye la penyabar. huish sume pempuan pon leh cair tau.

yg penting ending adamaya tu memang best la. diorg bersama. padan muka dkt dani jdi gile lepas tu.

..Aku Sendiri.. on May 14, 2010 at 8:57 AM said...

nak yg kaya leeh x?
hehehe.
puteri raja.
agak2 ada x.
kihkihkih.^^

helena's on May 14, 2010 at 1:04 PM said...

susah nak dpt cam adam nih,,tp kalau dpt sumpah tak carik lain dah;.haha

zati on May 14, 2010 at 2:28 PM said...

@amalina binti anuar

tahu tak pe..dah tak pandang dah laki lain..bersyukurr..hee +)

dani tuu gila meroyan, gila cinta..tak faham,tak reti2 bini orang

~ emo lakss aku nie

zati on May 14, 2010 at 2:29 PM said...

@..Aku Sendiri..

woww..kaya, satu pakej tambahan tu, kahkah ;p

zati on May 14, 2010 at 2:30 PM said...

@helena's

tak dapat macam adam pon I takkan cari laen tapi dye yg cari lain, hahahampeh ;p

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!